Autor: Jaana Pikalev • 21. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Air teeb uue katse sooduspiletite müügiga Cherrys

Estonian Air lubas peale esimese sooduskupongite müügikampaania ebaõnnestumist Cherrys, et proovitakse uuesti. Meest sõnast nagu ütleb vanasõna, sest tänasest nädala lõpuni on oluliselt rangemate tingimustega kampaanias võimalik soetada lennufirma sihtkohtade pileteid peaaegu poole hinnaga.  

Täna on müügis 43% soodustusega Skandinaavia sihtkohtade piletid.

Viiel päeval tuleb müügile kindel hulk vouchereid valitud Estonian Airi otselennu sihtkohta(desse), mis tuleb Estonian Airi kodulehel www.estonia-air.ee vahetada pileti vastu hiljemalt 5. aprillil 2011. Voucherite hinnad kehtivad Estonian Airi ühe suuna lendudele reisiks turistiklassis pakkumises märgitud sihtkohtadesse.

„Tegemist on väga heade lennupakkumistega. Sihtkohad, kuhu saab väga soodsalt lennata, selguvad kampaaniapäeva alguses, et jätta juurde ka väike üllatusmoment,“ selgitas kampaania tagamaid Estonian Airi arendus- ja turundusdirektor Gunnar Mägi.

„Mõeldes lastega peredele ja algavale puhkuste hooajale toome esmakordselt turule ka tasuta kampaaniatoote imikutele, mis tähendab seda, et kuni kaheaastane väikelaps saab koos vanematega reisida tasuta, kusjuures pardakaardi saamiseks tuleb kindlasti vormistada tasuta lennupilet,“ lisas Mägi.

„Cherry fännidele sai ühiselt uut kampaaniat lubatud ning nüüd me selle ka tegime. Hiljuti korraldatud tarbijaküsitluse raames vastati meile, et just reisimisega seonduv pakub tarbijatele suurt huvi ja edaspidi tuleb sellest valdkonnast pakkumisi kindlasti rohkem,“ lausus Cherry tegevjuht Priit Tomp.

Üks inimene saab korraga osta kuni 10 voucherit, lennud peavad toimuma voucheril märgitud lennuperioodil.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077