Autor: Indrek Kald • 9. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Finnair avas lennule registreerimiseks m-värava

Soome lennufirma Finnair avas aadressil m.finnair.com veebilehe mobiilikasutajatele, mis võimaldab mobiilselt lennule registreerida.

Reisijatel on võimalik antud keskkonnas kasutada rohkem kui 40 erineva lennujaama kaarti. M-teenust saab hetkel kasutatav 36 riigis, sealhulgas Eestis.

"Oleme töötanud välja uudse nn m-värava, mis internetiühenduse olemasolul on kasutatav 3000 erinevas mobiilimudelis. Reisija saab põhjaliku ülevaate oma reisiplaanist, samuti on tal soovi korral võimalik lisainfot tellida otse oma telefoni," selgitas Finnairi Baltimaade müügijuht Guerman Tyvoniouk.

Uus teenus on kasutatav läbi internetilehekülje m.finnair.com, mis ühendab reisimisega seotud teenuseid ja info, mida reisija võib enne lennu algust vajada. Mobiilne internetivärav annab kliendile võimaluse mobiilselt lennule registreerida ja jagab kõige värskemat lennuinfot.

"Veel pakume klientidele lennueelset informatsiooni e-kirja vahendusel lähtuvalt iga reisija marsruudist ja kasutatavatest teenustest," lisas Tyvoniouk.

E-kirjad sisaldavad otselinke Finnairi ja tema partnerite pakutavate reisiga seotud teenuste kohta. Sõnumid saadetakse kas soome, rootsi või inglise keeles. Lennu broneerimisel läbi Finnair kodulehe on oluline lisada oma e-posti aadress või palude see sisestada reisibürool, kust lennupilet osteti, teatas Finnair.

Üldjuhul saadetakse igale kliendile reisi kohta kolm väljalennueelset e-kirja. Esimene neist 14 päeva enne lennu väljumist. Kiri sisaldab teavet antud reisile lubatud pagasikoguse kohta. Samuti saab klient kirjale lisatud linkide kaudu lihtsa vaevaga muuta oma broneeringuinfot või märkida soovitud istekoht.

Teine e-kiri saadetakse üks päev enne väljalendu. See sisaldab linki interneti teel lennule registreerimiseks ning infot Finnair Plus kliendikaardi omanikele ja äriklassi reisijatele pakutavate soodustuste ja eeliste kohta. Kolmas e-kiri saadetakse vahetult enne tagasilendu, mis lisaks lennuinformatsioonile sisaldab linki interneti teel lennule registreerimiseks.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077