Autor: Rivo Sarapik • 1. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peakorter palkas Itella Informationi Eesti tegevjuhi

Itella Informationi Eesti üksuse tegevust juhtinud Ahti Allikas asub peakorteri palgale grupi rahvusvahelist tootearendust juhtima.

Ahti Allikas, Eesti juhtiva arveldusteenuste pakkuja Itella Informationi senine tegevjuht, asub märtsi alguses tööle rahvusvahelises Itella Information Groupis tootearendusjuhina, kellele hakkavad alluma tootejuhid 15 riigis. Ettevõtte uus tegevjuht Eestis on Karl-Eric Schneider.

 Seoses struktuurimuudatusega Itella Information Groupis viiakse teineteisest lahku tootearendus ja äriarendus ning tootearendus konsolideeritakse ühte üksusse. Ahti Allikase sõnul aitab muudatus optimeerida ja ühtlustada tootearendusprotsessi Itella riikides ning kasutada ära eri riikide teadmisi. "Minu ülesandeks on koondada kokku eri riikide tootejuhtide teadmised ning formeerida need ühtseks rahvusvaheliseks äriplatvormiks.“

Ahti Allikas on töötanud Itella Informationis juba üle 12 aasta ning viimased kaks nendest Eesti organisatsiooni tegevjuhina. Ahti Allikas: „Möödunud aasta näitas, et nii majanduse madalseisus kui selle elavnedes on ettevõtete huvi arveldusprotsesside automatiseerimise ja e-arvete kasutusele võtmise vastu jätkuvalt kasvanud." Allikase töökoht jääb paiknema Eestisse ning samuti jätkab ta tegevust Läti ja Leedu sõsarettevõtete nõukogudes.

Karl-Eric Schneider, Itella Informationi uue tegevjuhi sõnul kavatseb ta Itella Informationi turuosa Eestis veelgi kasvatada ja liidripositsiooni tugevdada. Varem pidas Karl-Eric Schneider tegevjuhi ametit Telemedia Eestis ning oli samas ettevõttes ka müügidirektor.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077