Autor: Rivo Sarapik • 16. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Air hakkab rohkem lendama

Uute lennukite lisandumisega lennukiparki läheb Estonian Air suvisele lennuplaanile üle tihedama lennuplaaniga.

Läheneval suvehooajal teenindab Estonian Air lennuliine kaheksa õhulaevaga, mis võimaldab lisada nii pakutavate istekohtade arvu kui ka lennusagedusi mitmel liinil, teatas lennufirma.

Muutused lennuplaanis

27. veebruaril uus lennuliin Tallinna ja Tartu vahel. Lennud Tartust Tallinnasse hakkavad toimuma varahommikuti kuus korda nädalas esmaspäeviti, teisipäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti, reedeti ja laupäeviti. Lennud Tallinnast Tartusse hakkavad toimuma hilisõhtuti samadel päevadel, ainult laupäeva asemel toimuvad lennud pühapäeviti.

27. märtsist suurem lendude arv Tallinna ja Brüsseli vahel kuuele korrale nädalas, lisanduvad teisipäevased, neljapäevased ja pühapäevased edasi-tagasi lennud. 

27. märtsist tiheneb lennugraafik Tallinna-Londoni liinil, lendude arv suureneb neljale korrale nädalas. Lennud Tallinna ja Londoni vahel hakkavad toimuma esmaspäeviti, kolmapäeviti, reedeti ja pühapäeviti.

29. märtsist suureneb lendude arv Tallinna ja Moskva vahel viiele korrale nädalas, lisanduvad teisipäevased lennud. 

2. aprillist toimuvad lennud Tallinna ja Amsterdami ning Vilniuse ja Amsterdami vahel senise kuue korra asemel seitse korda nädalas, lisanduvad laupäevased lennud.

1. mail avab Estonian Air uue lennuliini Vilniuse ja Berliini vahel. Lennud hakkavad toimuma neli korda nädalas esmaspäeviti, kolmapäeviti, reedeti ja pühapäeviti.

Senisest tihedama hakkab lennufirma graafiku alusel taas lendamist hooajalistel liinidel:

28. märtsil avatakse taas lennuliin Tallinna ja Minski vahel. Lennud toimuvad kolm korda nädalas esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti. Lennuliin jääb avatuks 28. oktoobrini.

1. maist lendab taas Tallinna ja Pariisi vahel. Lennud hakkavad toimuma kolm korda nädalas teisipäeviti, neljapäeviti ja pühapäeviti. Lennuliin jääb avatuks kuni 27. oktoobrini.

1. maist lendab Kuressaare ja Stockholmi vahel. Lennud toimuvad pühapäeviti, lennuliin jääb avatuks kuni 28. augustini.

2. mail avab taas lennuliini Tallinna ja Berliini vahel. Lennud hakkavad toimuma kolm korda nädalas esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti. Lennuliin jääb avatuks 30. septembrini.

7. maist lendab Tallinna ja Barcelona vahel. Ajavahemikus 7. maist kuni 6. juunini toimuvad lennud kord nädalas laupäeviti, 14. juunist kuni 30. augustini kaks korda nädalas teisipäeviti ja laupäeviti. 3. septembrist 29. oktoobrini jätkuvad lennud kord nädalas laupäeviti.

7. maist lendab taas Tallinna-Milano liinil. Lennud hakkavad toimuma kord nädalas laupäeviti. Lennuliin jääb avatuks 24. septembrini.

18. juunist lendab Tallinna-Nizza liinil. Lennud toimuvad kord nädalas laupäeviti. Lennuliin jääb avatuks 17. septembrini.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077