Autor: Jaana Pikalev • 7. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eckerö Line suurendab Norlandia ööreiside arvu

Reisijate ja kaubaveo kasvavatele vajadustele vastu tulles suurendab Eckerö Line reisilaeva Nordlandia ööreiside arvu.

Alates 19. jaanuarist lisatakse senistele teisipäevastele ja reedestele ööreisidele ka kolmapäevased ööreisid, alates 01. märtsist sõidetakse ööreise iga päev peale laupäeva (kuus ööresisi nädalas).

Kaubavedusid teostava MS Translandia sõidugraafik muutub alates 02.01.2011. Laev alustab sõitusid hommikul Tallinnast, mitte Helsingist nagu seni. Muutuse põhjuseks on soov pakkuda kaubaveoklientide vajadustele paremini sobivat sõidugraafikut.

Samas jätkab laevakompanii Tallinn-Helsingi liinil sõitva laeva MS Nordlandia uuendamist. Jaanuari teisest poolest avatakse laevas uuendatud konverentsiruumid ja pubi, laeva kauplus sai uue näo juba novembris.

MS Nordlandia pubi Compass ja konverentsikorruse uuendamisega koos saab uue ilme ka laeva a la carte restoran Grande Fiesta. Uuendustega jätkub novembris alanud remondi- ja renoveerimistööde kava. Kaupluse EckeröMarket uuendamise eesmärk oli muuta ostude tegemine laeval veelgi lihtsamaks ja pakutavate kaupade valik ülevaatlikumaks. Lisaruumi said reisijate poolt enim soositud kaubarühmad, näiteks veinide müügiala kolmekordistus.

Eckerö Line’i laeva pardal toimuvate uuenduste eesmärgiks on muuta reisijate viibimist laevas veelgi mugavamaks, broneerimissüsteemi uuendamise eesmärk om muuta laevareisi, sõidukite ja kaubaveo broneeringute tegemine lihtsamaks ja kliendisõbralikumaks.  Uuenduste eesmärk on suurendada kasumlikkust ja käia kaasas turu vajaduste ja nõudluse kasvuga, kommenteeris Eckerö Line’i tegevdirektor David Lindström.

Laevakompanii võtab veebruaris kasutusele uue broneerimissüsteemi, mis aevareisi kavandamise ja broneerimise oluliselt lihtsamaks võrreldes praegu kasutusel oleva süsteemiga. Uus broneerimissüsteem luuakse koostöös IBM’iga.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077