Autor: Jaana Pikalev • 4. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Enampakkumisega müüakse endist Volvo veokite müügi- ja teeninduspinda

Hoolekandeteenused AS müüb kinnistut kolme hoonega Tallinnas Kadaka teel alghinnaga 14,04 miljonit krooni. Ühes hoones oli viimati suurkliendiks Volvo Estonia. 

AS Hoolekandeteenused müüb ja Riigi Kinnisvara AS viib läbi avaliku kirjaliku enampakkumise Tallinnas Kadaka tee 70a asuva kinnistu suhtes. Riigi Kinnisvara müügijuhi Märt Mäe sõnul asub 14,04 miljonilise alghinnaga kinnistul kolm hoonet, mis kõik on kasutusel laopindade ja kontorina.

Mäe sõnul oli varasemast ajast pindade ankurrentnik Volvo veokite müügi ja teenindusega tegelev firma. „Seepärast on peahoonel ka väga suured uksed ja mahukad boksid veokite remondiks ja teenindamiseks. Need ruumid on praegu vabad ja sobiksid hästi veokeid või busse hooldavale või remontivale firmale,“ selgitas ta. Ehkki enampakkumise teates on kirjas, et hooned vajavad remonti, on Mäe sõnul laopinnad siiski keskmise seisukorras. Endine Volvo teeninduse pool on heas seisukorras, lisas ta.

Laopindadest on kinnistul umbes 25% lepingutega katmata, rääkis Mäe. Hetkel on kinnistu võlaõiguslikeks koormatisteks 8 üürilepingut. Suurem osa lepinguid on sõlmitud ligikaudu  järgnevaks kümneks aastaks või lausa tähtajatult. Kinnistul on kontori ja/või laopinnad osaühingutel Braun Medical, Brentex, Firestudio, Lawson Projekt, Pest-Chemical, Ruul Projektiga ja Reaton.

Kinnistul on kaks laohoonet, millede suletud netopind on  4395,4 m2  ja155 m2.

Lisaks Riiklikku ehitisregistri elektroonilisse andmebaasi kantud ehitistele asub kinnistul kaarhall suletud netopinnaga 435 m2. Kinnistul paikneb alajaam.

Müügijuhi sõnul on objekti vastu huvi tuntud ja järgmised külastusedki kokku lepitud. „Tänase Äripäeva kuulutuse peale on ka üks huviline juba reageerinud,“ märkis ta.

Kinnistu enampakkumisi võtab Riigi Kinnisvara vastu 25. oktoobrini kella 10:00-ni.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077