Autor: Rivo Sarapik • 21. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Otsitakse edukaimat logistilist parendust

Üheksandat korda valivad logistikaasjatundjad sügisel aasta parima logistikasaavutuse.

Konkurss "Aasta logistikategu" tunnustab oma tööle pühendunud logistikajuhtide saavutatud edu organisatsioonile püstitatud eesmärkideni jõudmisel. Konkursile oodatakse osalema Eesti logistikaprofessionaale. Selleks saata oma aasta logistikateo lühitutvustus, vastates küsimusele: "Milline oli 2009.-2010. aastal ellukutsutud ja rakendatud logistiline parendus, mis kasvatas teie ettevõtte efektiivsust, käivet, kasumit, tarnekindlust, varude ringlemiskiirust, klientide rahulolu, optimeeris tegevust ja aitas säästa kulusid?"

Logistikateenuste pakkujate ning transpordifirmade puhul võib konkursile esitada parenduse, mis on kasvatanud ettevõtte klientide vastavaid näitajaid. Võistlustöö kirjelduse palume koostada lakoonilises vormis ning see peab vastused andma järgmistele küsimustele - mis oli logistikateo eesmärk, milline oli logistikateo protsess ja millised on praeguseks selgunud tulemused?

Kandideerivate logistikategude seast valivad žürii liikmed välja kuni kümme finalisti. Žürii on seitsmeliikmeline ja selle koosseisu kuuluvad logistikaajakirjanikud ning PROLOGi juhatuse liikmed. Finaali pääsevaid töid tutvustatakse Äripäeva transpordirubriigi, Äripäeva kuukirjade Logistika ning Transport ja Logistika vahendusel, samuti Äripäeva veebiversioonis.

Kolme võidutöö esitlemine ja autasustamise tseremoonia toimub 10. novembril "Logistika aastakonverentsi 2010" raames.

Varasematel aastatel on suure auhinna pälvinud SmartPOST, Magnum Logistics, A. Le Coq, Lextrans/Autologistika, Sillamäe Sadam, DFDS Transport (praegune DSV), Schenker ja Telema.

mis on mis / [email protected]

Logistikategu 2010

-logistikateo maksimaalne maht: 100 sõna-logistikateo esitamise tähtaeg: 15. oktoober-logistikategu saata aadressile [email protected]

-finalistide väljakuulutamine 26. oktoobril Äripäeva rubriigis Logistika-logistikategu 2010 võitja selgub 10. novembril-Finaliste hindavad nii žürii kui ka Eesti logistikaavalikkus hääletamise teel. Žürii otsusel on 50protsendiline ning avalikkuse hinnangutel 50protsendiline osakaal. Võitja selgub kaalutud häälte summeerimisel.-Punktide võrdse jagunemise korral saab määravaks žürii otsus.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077