Autor: Siim Sultson • 22. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinnas rida tänavaid raskesti läbitavad

Seoses teetöödega on Tallinna mitmes linnajaos hulk tänavaid transpordile raskesti läbitavad, teatab linnavõim.

Tallinna Kommunaalameti teatel on seoses teetöödega liiklustakistusi Tulika tänaval, Ristiku tänaval, Punasel tänaval, Randla tänaval, Kärberi tänaval, Ussimäe teel ja Pargi tänaval.

 Tallinna Kommunaalameti teatel on teetööde tõttu liiklus kuni 15. septembrini häiritud Tulika tänaval Koskla tänava ja Nõmme tee vahelisel lõigul. Tulika tänava lõigus Endla tänavast  Koskla tänvani on liiklusele avatud  mõlemas suunas üks sõidurada. Tulika tänavalt on lubatud parempööre Koskla tänavale. Ehitusperioodi vältel võimaldatakse Tulika tänaval läbisõit ühistranspordile ja  tagatakse  jalakäijatele ohutu liiklemine.

 Punane tänav on (va ühistranspordile) liikluseks suletud lõigus Suur-Paala tänavast Kalevipoja tänavani. Punase tänava ja Smuuli tee ristmik on liikluseks avatud.

Kärberi tänav on kuni 9. augustini liikluseks suletud alates Kärberi 20A kuni Laagna teeni. Kärberi tänava lõik Ussimäe teest Laagna teeni on liikluseks avatud üksnes ühistranspordile. Ussimäe tee  on liikluseks suletud lõigus Tasuja puiesteest Kärberi tänavani.  Ühistranspordile tagatakse läbisõit

 Ristiku tänav on kuni 31. augustini liikluseks suletud lõigus Paldiski maanteest  Kaera tänavani. Remondi ajal tagatakse ülesõit ja jalakäijate ülekäigu võimalus Ristiku tänavaga ristuvatelt tänavatelt. 

Randla tänav on kuni 2. augustini liikluseks suletud lõigus Madala tänavast  Puhangu tänavani.

Pargi tänava lõik Raudtee tänavast Vabaduse puiesteeni on kuni 28. augustini seoses kanaliseerimistöödega osaliselt  liikluseks suletud. 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077