Autor: Siim Sultson • 20. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Tulika tänav 4-realiseks

Tallinnas muudetakse Kristiine keskuse juures Tulika tänav sügiseks neljarealiseks, rahastajaks on aga kaubanduskeskus, teatab viimane ise.

Tallinnas Kristiine linnaosas alanud Tulika tänava rekonstrueerimistöid finantseerib Kristiine keskus. Septembri keskel vahetult enne Kristiine keskuse laienduse valmimist, avatakse liiklejatele täielikult uuenenud Tulika tänav. Teetööde maksmus on ligi 14 miljonit krooni.

Tulika tänava rekonstrueerimistöid teostab AS Merko Ehitus. Uus Tulika tänav avatakse liikluseks septembri teises pooles.

„Meile on oluline, et linnaruum piirkonnas, kus asub ka Kristiine keskus, areneks ja muutuks nii autoga kui jalgsi liiklejate jaoks mugavamaks ning esteetilisemaks“, kommenteeris Kristiine keskuse otsust investeerida Tulika tänava rekonstrueerimisse juhatuse esimees Allan Remmelkoor ja lisas: „loogiline oli ajastada Tulika tänava korda tegemine Kristiine keskuse laienduse ehitusega samasse perioodi. Septembris, kui avab uksed uus Kristiine keskus, on korras ka keskuse ümbrus ja meie külastajatel on siia mugav tulla.“

Tulika tänava rekonstrueerimisega muudetakse tänav neljarealiseks, mõlemas suunas saab olema kaks sõidurida. Ehitatakse kaks parema läbilaskvusega ringristmikku (Koskla tn ja Tulika tn ristmikule, teine Kristiine keskuse parklasse suunduvale teeotsale). Lisatakse tänavavalgustus mõlemale poole teed. Koos tee ehitusega rajatakse ka haljastus tänava äärde ning uutele ringristmikele. Sõiduteede ääres saavad olema korralikud kõnniteed ja juurde on projekteeritud üks bussipeatus linnast tulevale suunale.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077