14. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CF&S Estonia teenis 24 miljonit krooni kasumit

Äripäeva ekspedeerijate topi esikümnesse kuuluv CF&S Estonia teenis mullu ligi 300 miljoni kroonise käibe juures ligi 24 miljonit krooni puhaskasumit.

CF&S Estonia AS-i konsolideerimisgrupi 2009. majandusaasta müügitulu moodustas 298,7 miljonit krooni, puhaskasum 23,8 miljonit. krooni ja bilansimaht 178,2 miljonit krooni, selgub ettevõtte majandusaruandest.

Võrreldes eelnenud majandusaastaga vähenesid müügitulu ja puhaskasum vastavalt 12% ja 27% ning bilansimaht suurenes 11%.

Aastalõpu seisuga töötas äriühingus 52 töötajat. Majandusaasta keskmine töötajate arv oli 48, kellele arvestati tasu koos sotsiaalmaksudega oli 16,9 miljonit krooni.

Bilansipäeva seisuga oli CF&S Estonia AS-i ainuomandis 2005. a. asutatud Läti äriühing CF&S Latvia SIA ja 2007. a. asutatud Küprose äriühing CF&S Cyprus Ltd. CF&S Cyprus Ltd ainuomandis on 2008. a. asutatud Venemaa äriühing OOO CF&S Russia.

Käesoleva aasta 24. mail omandas CF&S Estonia AS ekspedeerimisettevõtte IK Speditor OÜ ainsa osa. IK Speditor OÜ on maantee- ja õhutranspordi ekspedeerimise ning laondusega tegelev ettevõte, mille 2009. majandusaasta müügitulu oli 39,9 (2008: 57,0) miljonit krooni.

IK Speditor OÜ omandamisega suurendab CF&S Estonia AS oluliselt oma teenuste turuosa maantee- ja lennuvedude segmendis ning võimaldab alustada tegevust laopidaja ja jaotuslogistikateenuse pakkujana.

Tänavu ongi äriühing seadnud eesmärgiks müügitulude ja turuosa suurendamise ning ettevõtte kasumlikkuse tõstmise.

1997. a. asutatud CF&S Estonia tegevusaladeks on kaupade ekspedeerimine, liiniagendi, laevade agenteerimine, laevade prahtimise ja tolliagentuuri teenuste osutamine.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077