29. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SAS avardas püsikliendiprogrammi EuroBonus võimalusi

Lennufirma Scandinavian Airlines lisas oma püsikliendiprogramille EuroBonus kolm uut teenust, mille abil lendude otsimine ja broneerimine lihtsustub ning muutub soodsamaks.

Lisaks on nüüdsest on võimalik punkte ka rahaga kombineerida.

“EuroBonusest on saanud üks maailma parimaid püsikliendiprogramme lennunduses. Nüüdsest saavad meie kliendid teenitud punkte kasutada istekoha broneerimiseks, ühe lennusuuna broneerimiseks ning punkte saab nüüdsest ka rahaga kombineerida. Ükski teine lennufirma ei paku täna sellise paindlikkust ning valikuvõimalust kui SAS,” sõnab Mette Østergaard,  EuroBonus püsiklindiprogrammi asepresident.

SAS on üks esimesi lennufirmasid maailmas, mis võimaldab klientidel EuroBonuse punktide eest ühe suuna lende broneerida.

Ühe suuna pileti broneerimistasude näited:

- Tallinn -Copenhagen/Stockholm: 7,200 punkti Economy klassis, 8,400 Economy Extra klassis 12,000 Business klassis

- Tallin – Amsterdam: 18,000 punkti Economy klassis, 21,000 Economy Extra klassis 30,000 Business klassis

- Tartu – Stockholm: 7,200 punkti Economy klassis, 8,400 Economy Extra klassis, 12,000 Business klassis. 

Kui varem oli kohtade saadavus punktide eest piiratud, siis nüüdsest saab broneerida punktide eest kõiki vabu istekohti kuni väljalennuni. Standardhind punktides jääb endiselt kehtima limiteeritud kohtade arvule. Kõiki ülejäänud kohti saab osta punktide eest vastavalt sel hetkel kehtivale vahetuskursile.

Nüüdsest saab lennu eest tasuda osaliselt EuroBonuse punktidega ning ülejäänud summa raha eest. Toode võimaldab enamatel klientidel soodsamal lennu broneerimiseks punkte kasutada.

SAS plaanib peale uute püsikliendipakkumiste turule tulekut läbi viia kliendiuuringu 3 miljoni püsikliendi hulgas.

Kolm uut toodet saadaval www.flysas.ee.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077