Autor: Siim Sultson • 20. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ERAA broneerib veokitele idapiiril kohti

Alates tänasest broneerib Eesti Rahvusvaheliste Autovedajate Assotsiatsioon (ERAA) koostöös Narva linnaga Eesti-Vene piiri järjekorras veokitele kohti, ilmneb ERAA andmetest.

Koostöös Narva linna munitsipaalettevõttega N-Transservice alustas ERAA tänasest veoautode järjekorra broneerimise tarkvara testimist.

Esialgu saab broneerida 5-äevase tähtajaga ja pooles ulatuses piiriületuse võimalustest, s.o. 35 veoautot ööpäevas. Tulevikus on kavas broneerimise osakaalu suurendada kuni 100 %, teatab ERAA peasekretär Toivo Kuldkepp selgitavas kirjas.

Järjekorra broneerimine ja tagasiside autojuhi mobiilile toimub testimisperioodil tasuta. Maksta on siiski vaja N-Transservice´i teenuste eest. Autojuht peab auto registreerima N-Transservice´i platsil hiljemalt 8 tundi enne piiriületuse aega. Hilinemisel läheb auto üldjärjekorda.

Edaspidi on kavas koha peal registreerimise aega lühendada

kuni 2-4 tundi.

"Palume kasutajatel mitte kuritarvitada järjekorra registreerimisvõimalust ja

tellida järjekord n.ö. igaks juhuks, mistõttu võib juhtuda, et tellimisjärjekordummistatakse ja teie kolleegid ei saagi end järjekorda registreerida," seisab teates palve.

Pärast testperioodi lõppu saab broneeringut kasutada vastava lepingu sõlmimisel tasu eest.

Lisaks soovitab ERAA tellida varakult Venemaa Tolliameti ( FTS ) eelinformeerimise teenuse, et mitte ummistada piiripunkti tööd Venemaa poolel. Seda saab teha ka N-Transservice platsil. Edaspidi on kavas võimaldada teha eelinformeerimist interneti abil.

Vajalikud infotelefonid:

-Narva N-Transservice 35 60745,

-IT tarkvara 50 13 382-ERAA 53 93 47 49

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077