Autor: Siim Sultson • 4. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pahane Bookinghouse peatas airBalticu piletimüügi

Bookinghouse.ee peatas ajutiselt airBalticu piletite müügi, kuna lennufirma hämavat pagasiinfoga, teatab Bookinghouse.

 Erimeelsused tekkisid seoses airBalticu poolt avaldatud ebatäpsest infoga. Läti ettevõte avaldas Bookinghouse.ee poolt kasutatavates piletimüügisüsteemides Amadeus ja Travelport, et kõigil reisijatel on võimalik lennukisse tasuta kaasa võtta 20 kg pagasit. Samas võtab airBaltic alates 16. novembrist reisijate käest lennujaamades täiendavaid pagasitasusid ilma neid sellest eelnevalt informeerimata.

 „Otsustasime peatada airBalticu piletite müügi, kuna antud olukord kahjustab meie mainet. Klientides tekitab lisasummade kasseerimine arusaadavalt rahulolematust ja Bookinghouse.ee saab siinkohal ainult soovitada airBalticu poole pöördumist,“ räägib Bookinghouse.ee-d haldava UAB Interneto partnerise arendusjuht Vytautas Ziemys.

 Bookinghouse.ee-ni on jõudnud ka juba mitmed kaebused klientidelt, kuid portaal ei saa nende lahendamisele paraku kaasa aidata. Hinnakujundus on eelkõige airBalticu otsustada ja kuna firma on jätnud reisijad täiendavatest tasudest informeerimata, siis tuleb nendes küsimustes pöörduda ka airBalticu poole.

 Vytautas Ziemyse sõnul võib Bookinghouse.ee hakata uuesti airBalticu pileteid müüma, kuid eelnevalt peab lennukompanii selgitama tasusüsteemi ja muutma selle läbipaistvamaks. „Me soovime pakkuda oma klientidele laia piletivalikut ilma ootamatute kuludeta nagu praegu on juhtunud,“ selgitab ta.

 Bookinghouse.ee teeb koostööd nii paljude suurte kui kohalike lennukompaniidega ning pakub pileteid firmadelt Scandinavian Airlines, Lufthansa, Finnair, Estonian Air, Czech Airlines ja mitmetelt teistelt.

 Samas teatas üleeile airBaltic Postimehe netiportaali e24 vahendusel, et loobus koostööst Bookinghouse´ga, sest viimane ei tahtvat kliente tevitada lennufirma pagasitasudest...

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077