Autor: Siim Sultson • 28. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peugeot pakub omadele kindlustust

Koos If Kindlustusega hakkas Peugeot’ esindaja Eestis pakkuma oma margi masinatele erilist kindlustust, ilmneb automargimüüja teatest.

Peugeot’ esindaja Eestis KW Bruun Baltic koostöös If Kindlustusega alustas spetsiaalselt Peugeot’ omanikele mõeldud Peugeot Kindlustuse pakkumist.

 Brändikindlustus erineb tavalisest kaskokindlustusest konkurentsivõimelisema hinna, eritingimuste ja parema kahjukäsitluse kvaliteedi poolest. Peugeot Kindlustuse näol on sisuliselt tegemist superkasko kindlustusega, mida on täiendatud Peugeot Kindlustuse lisapaketiga.

 „Meie eesmärgiks on pakkuda Peugeot’ omanikele täisteenust. Hoolime sellest, et meie kliendid saaksid parima pakkumise oma sõiduki kindlustamisel. Peugeot Kindlustus pakub mitmeid lisaväärtusi erinevalt teistest kindlustustest. Kui kliendil juhtub õnnetus või tema auto vajab remonti, siis käsitleme me Peugeot Kindlustuse kliente alati prioriteetsena,“ kommenteeris Peugeot Eesti müügi- ja turundusjuht Rasmus Tali.

If Kindlustuse kaskokindlustuse vanemtootejuht Tarmo Lääne sõnul sisaldab Peugeot’ kindlustuskaitse lisaks superkasko kindlustuskaitsele ka 24h tasuta autoabi ning garanteeritud asendusautot. „Asendusauto kaitse on abiks siis, kui õnnetusjuhtumi tõttu vajab sõiduk remonti. Klient saab sellisel juhul ühendust võtta Peugeot’ edasimüüjaga, kes kliendi auto kiiresti parandab. Auto remondis oleku ajal annab Peugeot’ esindus kliendile kasutamiseks uue ja kvaliteetse Peugeot’ sõiduki," lisas Lääne.

Tali tutvustas veelgi Peugeot Kindlustuse eeliseid. „Lisaks tasuta asendusautole remonditakse kliendi autot alati ametlikus Peugeot’ esinduses, kus tuntakse tema autot kõige paremini ning milles kasutatakse kõige uuemaid tööriistu. Peugeot’ sõiduki remontimisel kasutatakse alati Peugeot’ originaalvaruosi,“ kommenteeris Tali.

 „Peugeot’ omanikele kehtib lepingu sõlmimisel väga soodne tutvumishind: esimese 6 kuu jooksul -30% tavahinnast. Lisaks saab nõu küsimiseks ööpäevaringselt pöörduda Peugeot Kindlustuse infotelefoni numbrile 6 100 455,“ rääkis Tali.

 1810. aastal asutatud Peugeot toodab liikumisvahendeid alates jalgratastest kuni tarbesõidukiteni. Ettevõte on 10 000 esindusega 160. riigis üks maailma juhtivaid autotootjaid. 2009. aastal müüs Peugeot 1,84 miljonit sõidukit, millest pooled väljastavad vähem kui 140g süsihappegaasi kilomeetri kohta. 50 aastase kogemusega KW Bruun on Peugeot’ ametlik maaletooja Eestis, Lätis, Taanis, Rootsis ja Islandil ning müüb kokku ligemale 40 000 Peugeot’ sõidukit aastas.

 If on Balti juhtiv ühe kaubamärgi all tegutsev kahjukindlustaja, kes pakub mitmekülgseid kindlustuslahendusi üle 310 000 era- ja ärikliendile Balti riikides. If kuulub Põhjamaade kahjukindlustusgruppi If P&C Insurance Holding Ltd, kellel on Põhjamaades ja Baltikumis kokku üle 3,6 miljoni kliendi. Ifi 100% omanik on Sampo Plc, Põhjamaade üks tugevamaid finantsinstitutsioone.

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077