Autor: Siim Sultson • 19. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

airBaltic veab ette, Reval Hotels paneb magama

Tänasest panid airBaltic ja Reval Hotels oma kaubmärgid ühte kappi, turistile lubatakse lahedat sõitu ja magusat und, ilmneb hotellifirma pressiteatest.

Juhtiv Baltikumi lennufirma airBaltic ja piirkonna suurim hotellikett Reval Hotels teatasid täna, et alustavad laiendatud koostööd. Firmad ühendavad oma jõud nime all “Reval Hotels, Member of airBaltic Hotels”, et diferentseerida ja samas paremini tutvustada oma teenuseid ning kõrgeid standardeid. Sellekujuline kaubamärkide ühendamine on selles piirkonnas oma valdkonna esimene ning leiab kandepinda mõlema firma jaoks nii Baltikumis, Venemaal, Skandinaavias kui Lääne-Euroopa turgudel.

airBlticu president ja tegevjuht Bertolt Flick: “Meil on hea meel lüüa käed Reval Hotelsiga ja pakkuda kvaliteetseid teenuseid airBalticu klientidele. airBaltic ja Reval Hotels on Baltikumis olulised tegijad ning kliendid vajavad usaldusväärset ning kvaliteetset teenust, mida koostööd tehes neile ka airBalticu ja airBaltic Hotelsi nime all pakume.”

Reval Hotelsi tegevjuht Heikki Vanhanen: “Meil on rõõm välja kuulutada partnerlus airBalticuga. Me tutvustame airBaltic Hotelsi kaubamärki, mille tagab Reval Hotels. Meie ühine eesmärk on toetada teineteise pingutusi ning samas meelitada reisijaid turgudele, kus opereerime.”

Nii airBaltic kui Reval Hotels tutvustavad ja pakuvad vastastikku teineteise teenuseid.

Selline otsus on kasulik mõlemale osapoolele. Reval Hotelsit  tutvustatakse iga aasta pea 3 miljonile airBalticu reisijale ja seeläbi on Reval Hotelsil parem võimalus ulatuda ka välisturgudele. Kaubamärgi heakskiit ja uued müügikanalid kasvatavad ka tulusid. airBalticu jaoks on see ideaalne kaubamärkide ühendamine ja tagab tugeva koha reisitööstuses, jõudes samas ka 600 000 Reval Hotelsi kliendini aastas.

Reval Hotels on Baltimaade  juhtiv hotellikett, kuhu kuulub täna üheksa täisteenust pakkuvat kõrgetasemelist hotelli Baltikumi linnades. Kolm hotelli Riias, üks Vilniuses ja üks Kaunases, kolm Tallinnas. Reval Hotels hotellid Tallinnas on Reval Hotel Olümpia, Reval Hotel Central ning Reval Park Hotel & Casino. Reval Hotel Sonya on hotelliketil esimene hotell Peterburis, Venemaal. Reval Hotels omanikuks on Norra tuntuim kinnisvarafirma Linstow  AS. Linstow AS on AWILHELMSEN AS tütarfirma, kellele kuulub ka maailmas suuruselt teine luksuslaevu haldav ettevõte Royal Carribean Cruisline.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077