Autor: Siim Sultson • 16. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Roclate müüja paneb poe kinni

Eestis populaarsete Rocla tüüpi tõstukite ehk roklate müüja Rocla Oy paneb kinni oma tütarfirma Rocla Eesti OÜ ning annab oma hooldus- ja renditeenuse üle Laadurile, ilmneb firma pressiteatest.

"Tänaste kokkulepete alusel on uute müük laherndamata," kostis Laadur OÜ tegevjuht Fred Märtsoo uute Roclate müügi asjus.

Tema seleltusel oli soomlastel soov sulgeda oma esindus Eestis nii, et olemasolevad kliendid ja masinapark oleksid endiselt kaetud täisteenusega, siis rentimise, hoolduse ja garantiiga.

"Meile tähendab see olemasolevate masinate pargi ülevõtmist. Rocla Eesti tegeles kõigega: müügi, rendi , hoolde, garantiiga. Uute müügiga me ei tegele. Mis on järgmised sammud, on veel teadmata," nentis Märtsoo. Laadur ise tegeleb põhiliselt Yale tüüpi tõstukite müügi ja täisteenindusega.

Oma tütarettevõtte sulgemise põhjusten nimetab Rocla OY maailma majanduskriisi ja selle mõju Baltikumi tõstukiturule, mis on olnud dramaatiline ning märgatavat paranemist ei ole 2010. aastal veel oodata. "Sellest tingituna ei näe Rocla Oy võimalust Eesti turul senisel kujul jätkamiseks ning on otsustanud oma tütarettevõtte Rocla Eesti OÜ tegevuse käesoleva aasta lõpuks sulgeda. Tagamaks olemasolevatele klientidele kvaliteetse teenuse ka edaspidi, oleme sõlminud koostöölepingu, varem pikka aega Rocla esindajaks olnud Laadur OÜ-ga. Vastavalt sõlmitud koostöölepingule hakkab Laadur OÜ kehtivatel tingimustel teenindama nii rendi- kui hoolduslepinguid ning Rocla ja CAT tõstukite kehtivaid garantii kohustusi. Tulevikus võitekõikide küsimustega pöörduda otse Laaduri poole," seisab Rocla Eesti Oy pressiteates.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077