Autor: Siim Sultson • 30. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Trans pankrotis

"Arco Transi pankrot on väljakuulutatud," teatas Rapla kohtumaja kohtunik Indrek Saar.

Reedel kell 11 Rapla kohtumajas toimunud kolmandal eelistungikatsel kuulutati Arco Trans pankrotistunuks. Korduvalt värskendatud kohtuasi 2-09-44025 keerles ümber Arco Transport ASi pankrotiavalduse Arco Trans ASi vastu. Enne reedest kohtukäiku oli luhtunud kaks eelistungi katset: 5. oktoobri oma ja 16. oktoobri oma. Esimesel korral ei olnud võimalik kohtunik Indrek Saare seletusel Arco Transi Rapla aadressile kohtukutset kätte toimetada ja nii jäigi viimane istungile ilmumata. Teise eelistungi muutis mõttetuks nö viimasel minutil kirjaliku vastuväite esitamine.

Arco Transi pankrotihalduriks nimetati Aivar Leismann (tel 662 2940; faks 662 2941; [email protected]).

Võlausaldajate esimene üldkoosolek toimub 17. detsembril 2009 kell 14.00 Raplas Pärnu Maakohtu Rapla kohtumaja (Sauna 5, Rapla) saalis nr 1.

Võlausaldajad peavad hiljemalt kolm tööpäeva enne esimest üldkoosolekut esitama haldurile häälte määramise aluseks olevad dokumendid.

Võlgnikule võlgnevate kohustuste täitmist võib vastu võtta üksnes haldur. Võlausaldajad on kohustatud kahe kuu jooksul, arvates pankrotiteate avaldamise päevast, teatama pankrotihaldurile kõikidest oma nõuetest võlgniku vastu, sõltumata nõude tekkimise ajast, alusest ja tähtajast.

Kõik isikud on kohustatud sama tähtaja jooksul teatama pankrotihaldurile ükskõik mis alusel nende valduses olevast võlgniku varast, samuti oma varalistest kohustustest võlgniku vastu.

Kui pandiga tagatud nõuet omav võlausaldaja jätab oma nõude tähtaegselt esitamata ja nõude esitamise tähtaeg ei ole ennistatud, loetakse temale kuuluv pandiõigus lõppenuks

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077