Autor: Siim Sultson • 24. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soome logistikaühing kasutab Eesti Posti Baltikumi näidisena

Järgmise aasta veebruaris külastavad Eesti Posti Soome XXV logistikaseminari raames Põhjamaade logistikajuhid ja -eksperdid. Eesmärgiks on kujutada Baltikumi logistikat Eesti Poisti näitel, teatab Eesti Post.

Otsust korraldada seminari üks blokk Eestis selgitas juubeliseminari peakorraldaja Seppo Nieminen: „Soome logistikaseminar on Põhjamaade üks suuremaid logistikaarenguid ja -suundi kokku võttev üritus. Valisime seminari külastuseks Eesti Posti, kuna tegemist on Eesti suurima posti- ja kullerteenuseid pakkuva ettevõttega. Oleme viimasel ajal palju kuulnud Eesti Postis elluviidud logistikaalastest lahendustest. Seminaril soovimegi rääkida Balti riikides toimuvast Eesti Posti näitel ning Põhjamaade spetsialiste siinsete teemadega kurssi viia.“ Külaskäik toimub 5. veebruaril 2010.

„Meil on hea meel, et sedavõrd tunnustatud logistikavaldkonna ekspertide delegatsioon langetas otsuse Eesti Posti külastada. Peamisteks käsitletavateks teemadeks on meie poolt pakutavad logistikalahendused, viimaste aastate areng ning tulevikuperspektiivid, sealhulgas koostööpartneri leidmine. Samuti tutvustatakse logistikateenustega seotud IT-lahendusi. Olles Soomega naaberriigid, näeme koostöövõimalusi ja kogemuste vahetamist,“ kommenteeris Soome logistikaseminari kava Eesti Posti logistikadivisjoni juht Ansi Arumeel.

Logistikaseminaril „Suunad paremaks tulevikuks“ („Directions towards a better future”) käsitletakse tarneahela juhtimist, ostujuhtimist ning logistika väljavaateid lähitulevikus. Sõna saavad rahvusvaheliselt tunnustatud eksperdid Norrast, Rootsist ja Venemaalt.

Soome Posti logistikateenuste aastane käive on 12,7 miljardit Eesti krooni, Eesti Postil on vastav näitaja 88,4 miljonit Eesti krooni.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077