Autor: Siim Sultson • 23. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Finnair vahetab Arlanda lennujaamas terminali

Alates homsest, 24. novembrist hakkab Finnair koos teiste Oneworld partneritega lendama Stockholm Arlanda 5. terminalist. Koos Finnairiga vahetavad terminali ka teised Oneworld partnerid nagu: British Airways, Iberia ja Malev, teatab Finnair.

„Lisaks avaramale ruumile, pakub uus terminal Finnairi reisijatele ka kergemat jalavaeva, lühemate vahemaade näol registreerimislaudadest lennule suunduvate väravateni. Samuti on meil uues terminalis oneworld partneritega ühine piletikassa ja iseteeninduskioskid,“ selgitas Finnairi Baltimaade müügidirektor Jan-Michael Nigmann. „Finnairi lennugraafik võimaldab Tallinna ja Stockholmi vahel mugavaid ja kiireid ühendusi kuni neli korda päevas, ümberistumisega Helsingis,“ lisas Nigmann.

 Finnairi ja oneworld partnerite lendudele saab registreerida laudadest 33-44. Internetis, mobiili teel või iseteeninduskioskis pileti registreerinud klientidele on avatud eraldi pagasi äraandmise laud kiiremaks teenindamiseks.

 Terminal 5 vahemaad on võrreldes varasemaga märksa lühemad. Registreerimislaudade juurest võtab turvakontrolli jalutamine aega paar minutit. Turvakontrolli läbimiseks on paigutatud rohkem kontrollalasid. Eraldi on avatud kiirem turvakontrolli ala Fast track äriklassireisijatele ning Finnair Plus Platinum-, Gold- ja Silver-kaardi omanikele. Terminalis 5 asub ka oneword partnerite uus äriklassi ootesaal, kuhu saavad siseneda kõik äriklassis lendavad reisijad kui ka Finnair Platinum-, Gold- ja Silver-kaardi omanikud. Uues terminalis leiab suuremal valikul erinevaid poode ja restorane.

 Finnair teostab Tallinna ja Helsingi vahel lendusid kuni 6 korda päevas ning Helsingi ja Stockholmi vahel kuni 9 korda päevas.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077