Autor: Rivo Sarapik • 28. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Teetööd üheksas maakonnas

Täna on vee- ja kanalisatsioonitrasside ehituse tõttu liiklusele suletud Lääne maakonnas Risti asulas Risti-Kuijõe maantee esimesed 600 m. Ümbersõit toimub Haapsalu ja Tallinna maantee kaudu.

Järvamaal on teetruubi ehitustöödeks täna liiklusele suletud Paide-Roovere-Kuimetsa maantee kilomeetrid 13,3-14,8 ehk Roovere ristmikust Piiumetsa ristmikuni. Ümbersõit toimub Lõõla kaudu.

Järva maakonnas on tänasest kuni 29.augustini remonttöödeks liiklusele suletud Piibe-Preedi-Koeru maantee 6.km asuv Allika sild. Ümbersõit toimub Koeru või Piibe kaudu.

Kell 9-15 on teetruubi ehituseks liiklusele suletud Pärnu maakonnas Kaansoo-Tori maantee 14.km. Ümbersõit toimub Vihtra kaudu.

Valga maakonnas Valga-Uulu maantee 22.km-l remonditakse kuni 30.augustini Puide silda. Kiirus on piiratud 50 km/h.

31. juulini tehakse Võru-Põlva maanteel teekatte parandustöid Võrust Põlva maakonna piirini (km-d 0,7-8,1). Kiiruspiirang 30 km/h.

Täna paigaldatakse teekattesse andureid Harju maakonnas Tallinna ringtee 27.km-l. Kiiruspiiranguks on 30 km/h.

7. augustini remonditakse teekatet Võru maakonnas Vana=Roosa-Hürova teel Hüroval (km-d 6,3-7,6). Kiiruspiirang 30 km/h.

Sobiva ilma korral pinnatakse teekatet:

-  Järva maakonnas Aravetel Aravete-Aniste maanteel (km-d 0-3,8) ning Aravete-Vistla tee esimesel kilomeetril

- Viljandi maakonnas Raudna-Loodi maanteel Raudna ja Ramsi vahel kahel lõigul (km-d 0-2,4 ja 4,8-7,1)

- Põlva maakonnas Akste-Häätaru teel kilomeetritel 5,4-10,1.

Kiiruspiirang 30 km/h kehtib eeldatavalt 1.augustini.

Teekatet märgistatakse Ida-Viru maakonnas Jõhvi-Tartu-Valga ja Tallinn-Narva maanteel ning Jõgeva maakonnas Jõgeva-Mustvee, Aovere-Omedu ja Jõhvi-Tartu-Valga maanteel. Ettevaatust!

30. juulist 7. augustini suletakse liiklusele Jõgeva maakonnas Jõgeva-Torma maantee 21. kilomeetril asuv Kullavere jõe sild. Ümbersõit toimub Tõikvere kaudu.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077