Autor: Rivo Sarapik • 6. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Teeinfo: teetöid üheksas maakonnas

Maanteeameti teatel esineb teetöid täna üheksas maakonnas, mis piiravad kiirust ja kohati suunavad ümbersõidule.

Alustatakse teekatte taastusremondiga Pärnu maakonnas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel Kiisa ja Kuiaru (km 6,6-16,0) vahelisel maanteelõigul. Kiirusepiiranguks on tööde tsoonis 30 km/h. Tööde orienteeruv lõpptähtaeg on 10. november.

Kell 07.30-22.00 on remonttöödeks liiklusele suletud Valga maakonnas Õru-Keeni-Sikstina maanteel km 4,1 asuv Keeni raudteeülesõit. Ümber saab sõita Kuigatsi või Laatre kaudu.

Teekatte remonttöid tehakse Lääne-Viru maakonnas Tallinn-Narva maanteel Narva-Tallinn sõidusuunal Turba ja Harju (km 64,4-63,6)  maakonna vahelisel maanteelõigul. Piirkiirus 110 km/h on tühistatud ning kiiruspiiranguks tööde tsoonis on 30 km/h.

Tee –ja teetruubi remonttöödeks on kuni 9. juulini liiklusele suletud Võru maakonnas Kääpa-Obinitsa-Võmmorski - Petseri maantee Korskis (km 27). Ümbersõit on korraldatud Veretina kaudu.

Truubitöödeks on suletud ka Pärnu maakonnas Kaansoo-Tori maantee 16-ndal kilomeetril, kus ümbersõit on korraldatud Vihtra kaudu ning Rapla maakonnas Järvakandi-Lokuta maantee esimesed kaks kilomeetrit. Ümbersõit Ahekõnnu-Tugeda tee kaudu.

Kergliiklustee ehitusega alustatakse Harju maakonnas Laagri-Harku maanteel Harku alevikus (km 6,0). Kiirusepiiranguks on tööde tsoonis kehtestatud 30 km/h.

Teekatte märgistustöid tehakse Lääne maakonnas Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maanteel Palivere-Rannaküla (km 49-64) lõigul. Kiirusepiiranguks on kehtestatud 70 km/h.

Teekatte geoloogilised uuringud jätkuvad Ida-Viru maakonnas Jõhvi-Vasknarva maanteel Jõhvi-Rausvere (km 0,0-8,4) maanteelõigul. Kiirusepiiranguks tööde tsoonis on 30 km/h. Esineda võib lühiajalisi liiklusseisakuid.

Pindamistööde tõttu on piiratud kiirust kuni 30 km/h Põlva maakonnas Karisilla-Petseri maanteel Karisilla-Treski (km 0-3,3) vahelisel lõigul.

Tänasest kolmapäevani on truubitöödeks liiklusele suletud Jõgeva maakonnas Jõgeva-Mustvee maantee Mõisaküla-Torma remondilõigul 14-s kilomeeter.

Ümbersõit on korraldatud Mõisaküla-Kivijärve-Palupera-Otiaru kaudu.Homme kella 8.00-st kuni neljapäeva kella 16.30-ni on seoses Hirvekraavi silla ümberehitustöödega liiklusele suletud Pärnu maakonnas Aluste-Kergu maantee kilomeetritel 3,7. Ümbersõit tähistatakse.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077