Autor: Rivo Sarapik • 15. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Finnair: ümberistuval reisijal kiirem turvakontroll

Tänasest pakub Finnair Helsingi-Vantaa lennujaamas Aasiast saabuvatele ning edasi suunduvatele reisijatele jätkulendudele pääsemiseks kiiremat turvakontrolli.

„Meie eesmärk on pakkuda reisijatele parimaid ühenduslende ja võimalikult mugavaid lennugraafikuid. Oluline on ka sujuv maapealne teenindus, seda eriti lühikeste ümberistumisaegade korral," ütles Finnairi Baltimaade müügidirektor Jan-Michale Nigmann. „Kuna Tallinnast Aasiasse otselendusid ei ole, pakub Finnairi tihe lennugraafik Tallinna ja Helsingi vahel ning lühikesed jätkulendude ooteajad,  eestlastele kiireimat ja kompaktseimat lennuühendust Aasiaga,“ lisas Nigmann.

Lennule registreerides antakse kõigile Aasiast äralendavatele reisijatele, kellel on Helsingi-Vantaa lennujaamas ühenduslennuni aega vähem kui üks tund, spetsiaalsed pardakaardid märkusega ’kiire ümberistumine’ (short connection). Antud pardakaart võimaldab reisijatel turvakontrollis pääseda eeslijärgekorra alusel lendude ootesaali. Helsingi-Vantaa lennujaamas teavitatakse reisijad uuest teenusest lennule registreerimisel, samuti on turvakontrollis üleval vastavad viidad.

Tänu kiiretele 'Via Helsingi’ ühendustele Euroopa ja Aasia vahel muutub Helsingi-Vantaa lennujaam järjest populaarsemaks transiitreisijate seas. Võrreldes paljude konkurentidega on Finnairi baaslennujaam tõhus, kompaktne ja funktsionaalne. Seetõttu suudab Finnair pakkuda Helsingi-Vantaa lennujaamas minimaalseks ümberistumisajaks 35 minutit, mis on üks lühimaid Euroopas.

Finnair teostab suvehooajal Tallinna ja Helsingi vahel regulaarlende viis korda päevas.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077