Autor: Mariliis Pinn • 9. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maanteeinfo: Tallinn-Tartu maanteele rajatekse kiiruskaamera kohti

Tallinn-Tartu maantee erinevates kohtades km 46 ja 114 vahel Harju ja Järva maakonnas rajatakse kiiruskaamerakohti. Liiklus seal võidakse ehituseks lühiajaliselt peatada ja kiiruspiirang võib  olla kuni 70 km/h. 

Sobiva ilma korral toimuvad  kuni 16. juunini asfalteerimistööd Rapla maakonnas Tallinn-Pärnu-Ikla maanteel km-tel 50,4-58,7 Varbola ja Vaimõisa vahelisel lõigul. Tööde tsoonis on üks sõidurada on liiklusele suletud ja kiiruspiiranguks 50 km/h. Jätkuvalt on liiklusele suletud Ääsmäe viadukt. Liiklus on suunatud ümbersõidule mööda viadukti kõrvalharusid.

Teeprofiili parandatakse Põlva maakonnas  Põlva –Karisilla maanteel Vinso ja Karisilla   ning Karisilla-Petseri maanteel  Karisilla ja Treski vahel. Kiiruspiirang tööpiirkonnas on 30 km/h.

Pärnu maakonnas Uduvere-Suigu-Nurme maanteel Lepplaanes  (km. 21,3-24,2) paigaldatakse elektrikaablit. Tööde tsoonis on üks sõidurada liiklusele suletud ja kehtib kiiruspiirang 30 km/h.

 Samas maakonnas Audru-Sanga maanteel alustatakse teemuldesse 2,3 km ulatuses sidekaabli paigaldamist.  Tööpiirkonnas on kiirus piiratud 50 km/h..

Loendusandureid paigaldatakse  Ääsmäe-Haapsalu maantee 2 kilomeetril. Kiiruspiirang on 30 km/h.

Pindamistöid tehakse:

 Jõhvi-Tartu-Valga maanteel Jõgeva maakonnas  Saare ja Pataste vahel (97,3-105,8);

 Võru-Kuigatsi-Tõrva maanteel Võru maakonnas Varese ja Linnamäe vahel (9,1-12,2);

Põlva-Reola maanteel Põlva maakonnas  Põlva ja Mammaste (0,7-1,6) ning Puntarumäe ja Koorvere vahel (4,2-10,6)  ning Põlva ringteel.

Kiiruspiirang pindamislõikudel nagu alati-30 km/h.

 Jõgeva maakonnas suletakse täna kella 8-16.30 Vaiatu-Tõikvere maantee km 1,4 ja 1,6 asuvate truupide ümberehitamiseks. Ümbersõit on tähistatud.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077