Autor: Mariliis Pinn • 8. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maanteeinfo: mitmel pool on teeremont

Sobiva ilma korral toimuvad  tänasest kuni 16. juunini asfalteerimistööd Rapla maakonnas Tallinn-Pärnu-Ikla maanteel km-tel 50,4-58,7 Varbola ja Vaimõisa vahelisel lõigul. Tööde tsoonis on üks sõidurada on liiklusele suletud ja kiiruspiiranguks 50 km/h. Jätkuvalt on liiklusele suletud Ääsmäe viadukt. Liiklus on suunatud ümbersõidule mööda viadukti kõrvalharusid.

Tänasest kuni 29.juunini suletakse liiklusele Harju maakonnas Jüri-Aruküla maanteel Pajupea-Kulli remondilõik ( km-d 5-8,3). Ümbersõit toimub Lagedi kaudu.

Täna kell 20.00-22.00 on liiklusele suletud Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee 183.km asuv Sõmeru viadukt. Ümbersõit toimub mööda Rakvere-Haljala maanteed.

Maantee remonttöödega alustatakse Jõgeva maakonnas Jõgeva-Mustvee maanteel Mõisaküla-Torma lõigul (km-d 11,9-25,7). Tööde tsoonis on kiiruspiiranguks 30 km/h ja tööd kestavad orienteeruvalt 1.novembrini.

Pärnu maakonnas Are-Suigu maanteel  km-tel 0,3-8,9, s.o. Arest Suiguni  remonditakse tänasest kuni 22.juunini teekatet. Tööde tsoonis kehtib kiiruspiirang 30 km/h.

Teekatet pinnatakse Jõgeva maakonnas Jõhvi-Tartu-Valga maanteel Saare ja Pataste vahel (km-d 97,7-103,6). Kiiruspiirang 30 km/h kehtib 11.juunini.

Andureid paigaldatakse teekattesse Tallinn-Rannamõisa-Kloogaranna maantee 4.km Tiskres. Kiiruspiirang 30 km/h.

Täna ja homme paigaldatakse elektrikaableid Pärnu maakonnas Uduvere-Suigu-Nurme maanteel Lepplaane külas (km-d 21,3-24,2). Tööde tsoonis on üks sõidurada liiklusele suletud ja kehtib kiiruspiirang 30 km/h.

Kell 9.00-15.30 suletakse soodsate ilmatingimuste korral liiklusele teetruubi ehituseks Jõgeva maakonnas Kodismaa-Leedi-Reastvere tee 5.km. Ümbersõit tähistatakse.

Teekatet märgistatakse Ida-Viru maakonnas Tallinn-Narva maanteel Jõhvi ja Narva vahelisel lõigul ning Lääne maakonnas Ääsmäe-Haapsalu maanteel Risti ja Palivere ning Rannaküla ja Haapsalu vahelisel lõigul. Kiirust ei piirata.

Liiklusolud raskendatud:

Järva maakonnas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel Türi-Kirna remondilõigul (km-d 78,6-83,2). Soovituslik ümbersõit: Reopalu-Väätsa-Türi-Alliku;

Põlva maakonnas Tartu-Räpina-Värska maanteel Leevaku-Võõpsu remondilõigul Ristipalo ja Võõpsu vahel. Soovituslik ümbersõit Veriora kaudu.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077