Autor: Mariliis Pinn • 8. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Post avas Järvamaal kaks uut frantsiisipostkontorit

Täna alustab Narva postkontor tööd Astri kaubanduskeskuses (Tallinna mnt 41), juuni algul avati uued frantsiisipostkontorid Albu raamatukogus ja Järvamaal ringi sõitvas kauplusbussis.

Narva postkontoris võetakse vastu ja väljastatakse liht-, täht- ja väärtkirju,  rahakaarte ning osutatakse elektroonilise postipanga ja  rahvusvahelise rahakaardi teenust Western Union, teatas firma. Samuti vormistatakse makseid ja perioodikatellimusi ning müüakse postmarke, postkaarte, pakendeid, ümbrikke, ajakirjandusväljaandeid, filateeliakaupu, lotot ja muud.

Albu raamatukogus osutab postiteenuseid raamatukogu töötaja vallavalitsuse ning Eesti Posti vahel sõlmitud frantsiisilepingu alusel. Kauplusbussis, mis läbib  Paide, Roosna-Alliku, Kareda, Koigi, Imavere ja Väätsa valdasid, pakub teenust kohalik ettevõte Autolafka OÜ.

„Postiasutused asuvad kohaliku elukeskkonna südames – kaubanduskeskuses, raamatukogus ja kauplusbussis. Frantsiisikontorid on hea näide, kuidas piirkonnaelu uute algatuste ja ettevõtlikkusega edendada,“ ütles postiteenuste divisjoni juht Jaan Vainult.

Frantsiisikontoris pakutakse kõiki teenuseid ja kaupu, mis on vajalikud saadetiste edastamiseks. Vastu võetakse liht- ja tähtkirju, postipakke ning rahakaarte. Samuti saab tasuda makse, võetakse vastu perioodikatellimusi ning müüakse postmarke, postkaarte ja ümbrikke.

Eesti Postil on 398 postiasutust üle Eesti, neist frantsiisipostkontoreid 13 – Albus, Kaaveres, Krabis, Kuimetsas, Leevakul, Lokutas, Neemel, Orus, Ruhnus, Suislepas, Viinistus, Viisus ning Järvamaal ringi sõitvas kauplusbussis.

Lähiajal on plaanis avada üle Eesti veel mitu frantsiisipostkontorit.

Koostöö Eesti Postiga on maapiirkondades tegutsevatele ettevõtjatele hea võimalus oma äri lisaväärtuse suurendamiseks.

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077