Autor: Mariliis Pinn • 5. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maanteeinfo: Eesti lipu sünnipäev muudab liikuskorralust Otepääl 

Seoses üritusega Eesti lipp 125. on alates kella 07.00-24.00-ni muudetud liikluskorraldust Otepääl. Liiklusele on alates kella 11.00-23.00-ni  suletud  ka Tartu-Otepää-Sangaste maantee kilomeetritel 25-26 s.o. Otepää valgusfoori ristmikust kuni lipuväljakuni.

Harju mk.Tallinn-Pärnu-Ikla maantee 28.km on remonttöödeks liiklusele suletud Ääsmäe viadukt. Liiklus on suunatud ümbersõidule mööda viadukti kõrvalharusid.

Sobiva ilma korral tehakse asfalteerimistöid Harju maakonnas Tallinn-Paldiski maanteel Kersalus (km 40) ning Tallinn-Rapla-Türi maanteel Raplas (km 49,9). Kiirusepiiranguks kehtestatakse 30 km/h.

Alustatakse kergliiklustee ehitusega Pärnu maakonnas Audru-Tõstamaa-Nurmsi maanteel Varblas (km 57,3-58,9).  Kiirusepiirang  50 km/h.

Kaablipaigaldustööde tõttu on piiratud kiirust kuni 30 km/h Harju maakonnas Jägala-Käravete maanteel Raudojal (km 17-17,4).

Kuni 27.juunini kella 18.00-22.00-ni on etenduse “Wargamäe Wabariik” toimumise päevadel Järva maakonnas Järva=Madise-Simisalu tee 6.km Vargamäel liiklusele suletud. Liiklust korraldavad reguleerijad.

Teetruupide ehitustöödeks on liiklusele suletud Pärnu maakonnas Jaagupi-Urissaare maantee 5.km ( s.o. Urissaare ja Tallinn-Pärnu-Ikla mnt. vaheline osa);  Laiksaare-Massiaru-Teaste maantee 10.km ( Urissaare ja Massiaru vaheline osa) ning Jõgeva maakonnas –Leedi-Reastvere tee kilomeetritel 5,1. Ümbersõidud tähistatud.

Veetrasside ehitustöid tehakse Jõgeva maakonnas Puurmani-Jüriküla-Kirna ja Puurmani-Tabivere maantee esimesel kilomeetril. Kiirusepiiranguks on kehtestatud 30 km/h. Tööde orienteeruv lõpptähtaeg on 1.oktoober.

Ettevaatust ratturid teel!

Kella 18.30-21.00-ni on võistluste tõttu häiritud liiklus ja piiratud kiirust  Jõgeva maakonnas Aidu-Kalana-Põltsamaa maanteel Kalana-Pauastvere vahelisel maanteelõigul (km 11-17).

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077