Autor: Mariliis Pinn • 18. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maanteeinfo: mitmel pool algavad teetööd

Täna ja homme on teetruubi vahetuseks liiklusele suletud Harju maakonnas Lähtse-Paekna maantee km-d 1,6-4. Ümbersõit toimub marsruudil Lähtse-Tuhala-Paekna.

Tänasest algavad remonttööd Saaremaal Kuressaare ringteel Roonimäe-Kellamäe lõigul (km-d 5,9-8,3). Tööd kestavad orienteeruvalt 15. septembrini. Soovituslik ümbersõit Kuressaare linna Smuuli tänava ja Tallinna maantee kaudu.

23. maini freesitakse teekatet Järva maakonnas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel Türi-Kirna remondilõigul (km-d 78,6-83,2). Liiklust reguleeritakse ja liiklusolud on halvendatud. Soovitatav ümbersõit marsruudil Reopalu-Väätsa-Türi-Alliku.

21. maini parandatakse teekatet Võru maakonnas Võru-Kuigatsi-Tõrva maantee Varese-Vaabina lõigul (km-d 9-20,6). Tööde tsoonis piiratakse kiirust 30 km/h.

Tartu maakonnas Elvas alustatakse Elva-Palupera-Kähri maantee 2.km asuva Pangodi silla remonti. Tööd kestavad 1. juulini. Kiiruspiirang 30 km/h ja läbisõit on kitsendatud.

Asfalteerimistööde tõttu Rapla maakonnas Ülejõe-Ridala maanteel Ridaküla-Aranküla lõigul piiratakse lõiguti kiirust 30 km/h ja suletakse liiklusele üks sõidurada. Samuti Tallinn-Rapla-Türi maantee 50.km-l ja Juuru-Rapla maantee 12.km-l Raplas asfalteeritakse ning kehtib kiiruspiirang 30 km/h. Üks sõidurada on liiklusele suletud. Tööd kestavad  20. maini.

Teekatet pinnatakse Harju maakonnas Vääna-Keila-Joa maanteel. Kiiruspiirang 30 km/h jääb kehtima eeldatavalt 4 päevaks.

Geoloogiliste uuringute tõttu piiratakse Võru maakonnas Võru-Räpina maantee km-tel 2-7 kiirust tööde tsoonis kuni 30 km/h.

Pärnu maakonnas alustatakse Uduvere-Suigu-Nurme maantee 19. km Aasa silla remonti. Sillal on üks sõidurada liiklusele suletud ja kiiruspiiranguks on 30 km/h. Tööd kestavad 30.juulini.

Sobiva ilma korral märgistatakse teekatet Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Harju maakonnas Aruvalla-Paunküla lõigul ja Jõgeva maakonnas ning Jägala-Käravete maanteel Harju maakonnas. Kiirust ei piirata. Ettevaatust märgistustehnikast möödasõidul!

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077