Autor: Mariliis Pinn • 5. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maanteeinfo: jätkub “Kevadtorm 2009”

Seoses Kaitseväe õppusega “Kevadtorm 2009” liiguvad täna teedel kolonnid.

kell 05.00-08.30 marsruudil Jõhvi-Aovere-Luunja-Hammaste-Mooste. Toimub ka rännak marsruudil Mooste – Tartu linn – Jõhvi-Tartu-Valga maantee.

5. juulini on remonttööde tõttu liiklusele suletud Harju maakonnas Paldiski-Padise maanteel Laoküla-Madise vaheline lõik (km 3,0-7,7). Ümbersõit on tähistatud Põllküla-Madise kaudu.

7. maini jätkuvad teekatte parandustööd Valga maakonnas Võru-Kuigatsi-Tõrva maanteel Keeni ja Mägiste vahel (km-d 44-52,9). Tööde tsoonis kehtib kiiruspiirang 30 km/h. Sama maantee Varese-Linnamäe lõigul (km-d 9-20,6) Võru maakonnas puhastatakse 8.maini kraave ja toimub pinnase äravedu. Kiiruspiiranguks tööde tsoonis on 50 km/h.

Teetruupide ehitus- ja remonttööde tõttu on täna:

    * Lääne-Viru maakonnas Tallinn-Narva maantee 75.kilomeetril üks sõidurada liiklusele suletud. Kiiruspiirang on 30 km/h;

·        liiklusele suletud Viljandi maakonnas Mustla-Mõnnaste maantee 1. kilomeeter. Ümbersõit on tähistatud mööda kohalikke teid.

Kell 10.00-17.00 paigaldatakse Lääne-Viru maakonnas Rakvere-Luige maantee 6. kilomeetril teekattesse andureid. Kiiruspiirang on 30 km/h.

Sobiva ilma korral märgistatakse teekatet Lääne-Viru maakonnas Tallinn-Narva maanteel Sämist Ida-Viru maakonna piirini ja Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel Järva maakonna piiri ja Kadrina vahel. Ettevaatust märgistustehnikast möödasõidul!

Eelteade.

6.mai kella 9.00-st kuni 7.mai kella 17.00-ni  on teetruubi ehitustööde tõttu liiklusele suletud Pärnu maakonnas Are-Suigu maantee Suigu-Niiniste lõik (km-d 8,7-14,1). Ümbersõit toimub Pärnu kaudu.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077