Autor: Mariliis Pinn • 15. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TNT liiguvad USAsse edaspidi kiiremini

TNT ja Con-Way ühendavad maanteetranspordivõrgud  USA-s ja Euroopas.

Eesmärgiks on pakkuda kvaliteetset ja säästlikku kiirautotranspordi teenust kontinentide vahel, teatas firma.

Lepingu kohaselt saab Con-way ülesandeks TNT autotranspordi saadetiste vedamine USA territooriumil. Con-way Freight on Põhja-Ameerika juhtiv osakoormavedude operaator, mis pakub transporti kindlaks päevaks üle 99 protsendile USA postikoodidest. Con-way võrk saab ligipääsu TNT globaalsele lennu- ja autovõrgule, mis katab ainuüksi Euroopas 35 riiki. Transpordisüsteemide ühendamine annab võimaluse luua uusi kaubaveo teenuseid.

Marie-Christine Lombard, grupi ekspressdivisjoni direktor, TNT juhatuse liige, ütles: “TNT ja Con-way partnerlus võimaldab säästlike ja kvaliteetseid teenuseid suurte kaupade kiireks veoks mõlemal pool Atlandi ookeani. Meil on palju kliente, kes arendavad oma äri USA-s ja vajavad selleks kiiret ja kindlat kaubavedu. Koostöö Con-way-ga on oleks just sellistele klientidele kõige kasulikum."

“Koostöö TNT-ga parandab Con-way rahvusvahelist veoteenust oluliselt”,  ütles John G. Labrie, Con-way Freight president. “Me mõlemad kasutame ära oma tugevusi, pakkudes säästlikku ja kiiret teenust, mis kokkuvõttes vähendab kliendi tarneahela kogukulusid, lühendab tootmistsüklit ja kiirendab toote teekonda lõpptarbijani. Meil on hea meel sellist lahendust käivitada maailma ühe lugupeetavama ja edukama kullerfirmaga.”

TNT Economy Express on uksest ukseni kiirautotranspordi teenus kohaletoimetamisega kindlaks päevaks. Saadetisi saab jälgida internetis ja USA saajani jõuavad need 3-6 tööpäeva jooksul.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077