Autor: Mariliis Pinn • 6. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maanteeinfo: suurvesi piirab liikulust

Varahommikul olid suuremad maanteed niisked või märjad.  Ilm oli pilves, paiguti sadas vihma, Ida-Virumaal ka lumelörtsi. Nähtavust piiras nõrk udu.

Teepinna temperatuur oli vahemikus +3° kuni +6°, teatas maanteeinfokeskus.

Täna alustatakse Saaremaal, Risti-Virtsu-Kuivastu-Kuressaare maanteel Kuivastu sadamaga külgneva 650 m pikkuse teelõigu ümberehitamist. Tööd tehakse 100m pikkuste lõikudena,  tööpiirkonnas on läbisõit kitsendatud ning kiirus piiratud 30km/h. Ehitustööd kestavad 15. juunini.

Lääne-Viru maakonnas alustatakse Põdruse-Kunda Pada maantee Andja ja Kunda vahelise 6,4 km pikkuse teelõigu rekonstrueerimist. Vajadusel on tööpiirkonnas kiirus lõiguti piiratud kuni 30km/h ja läbisõit võib olla kitsendatud. Ehitustööd kestavad kuni 31.augustini.

Külgkraave kaevatakse tänasest neljapäevani Võru maakonnas Võru-Räpina maanteel, Kääpal. Kiiruspiirang töö ajal on 50km/h.

Tänasest kuni 1. augustini suletakse teekatte remondi tõttu liiklusele Tartu maakonnas Rõõmu-Viira maantee esimese viie kilomeetri ulatuses.. Ümber saab sõita  Luunja kaudu. 

Suurveest tingitud teemulde uhtumiste tõttu on liiklusele suletud maanteed järgmistes kohtades:

Viljandi maakonnas: Venevere-Tääksi maantee 3.km-l .Ümber saab sõita Võhma kaudu;

Võru maakonnas:  Kääpa-Obinitsa-Võmmorski-Petseri maantee 27.km-l Korski ja Polovina vahel.  Ümbersõit Veretinä kaudu.

Suurvee tõttu on  raskendatud läbitavusega kohti ka Põlva maakonnas Räpina-Kahkva ja Suure-Veerksu-Väike-Veerksu maanteedel, Võru maakonnas Väimela-Kääpa maanteel ning mitmel pool kõrvalmaanteedel mujalgi.  Ettevaatust!

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077