4. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Finnair sõidab otse Istanbuli

Alates tänasest on võimalik reisida Finnairi otselendudega Helsingist Istanbuli. Lennud Türki hakkavad toimuma alguses kahel korral ning alates 30. märtsist neljal korral nädalas: esmaspäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti ning laupäeviti.

 Esimene Finnairi lend Istanbuli startis Helsingi Vantaa lennuväljalt täna hommikul kell üheksa.

„Tänu väga tihedale lendude võrgustikule saame Helsingi kaudu pakkuda ühenduslende Türgist Balti riikidesse, Skandinaaviasse ja kõikidesse Finnairi Aasia sihtkohtadesse. Kindlasti võimaldab uus lennuliin mugavamat ühendust Eestist Istanbuli ja tagasi reisivatele Türgi ning Eesti äri- ja puhkusereisijatele,“ selgitas Finnairi Eesti müügidirektor Jan-Michael Nigmann. „Türgi lennuliin jääb avatuks aastaringselt,“ lisas Nigmann.

Finnair lendab 12 miljoni elanikuga Istanbuli lennukitega Airbus 319 ja Embraer 190. Lennukestvus Helsingist on kolm tundi ja viisteist minutit.

Finnair Plus Platinum-, Gold- ja Silver-kliendikaartide  ning alliansi Oneworld Emerald- ja Saphire- tasemete kliente, samuti Finnairi äriklassireisijad on oodatud enne reisi väljumist kasutama Istanbuli lennujaama Millennium loungi. Millenniumi nimeline ootesaal asub väljuvate lendude alas.

Türgi suurim ja tuntuim linn Istanbul, ajaloolise nimega Konstantinoopol, pakub segu kaasajast ja minevikust, aasia- ja euroopapärasest, ida ja lääne kulutuurist. Linna särav ajalugu peegeldub selle mošeede minarettides, sultanite paleede hiilguses ning linna muuseumide kunstiaaretes.

Türgi on ka kuulus rannapuhkuse sihtkoht. Riigil on 1 500 kilomeetrit liivarandu, kus mõnedes piirkondades paistab päike 300 päeva aastas. Külalisi meelitavad päike, säravvalge rannaliiv, türkiissinine meri, haaravad traditsioonid ja mitmekülgne kultuur.

Finnair teostab Tallinna ja Helsingi vahel regulaarlende kuus korda päevas.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077