Autor: Mariliis Pinn • 23. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saare maavalitsus kuulutas välja bussiliinide riigihanke

22. detsembril kuulutas Saare maavalitsus välja riigihanke maakonna bussiliinidele vedaja(te) leidmiseks perioodil 1. aprill 2009 – 1. aprill 2019.

Riigihanke maht on kuni 1 632 169 liinikilomeetrit aastas, mis jagatakse hankemenetluse käigus alamgruppidesse, teatas maavalitsus. Liinivõrk põhineb OÜ Positium LBS koostatud Saare maakonna ühistranspordiuuringul, koosnedes eeldatavalt 18 liinist ning 100 reisist päevas.

Riigihankel osaleda soovijatel tuleb esitada kvalifitseerumistaotlus hiljemalt 17. veebruariks 2009. Bussiettevõttel peab olema vähemalt kaheaastane tasulise sõitjateveo või üheaastane liiniveo teostamise kogemus mistahes Euroopa Liidu liikmesriigis, ühistranspordiluba ja bussid, mis ei ole vanemad kui 15 aastat, või sõlmitud sellistele tingimustele vastavate busside kasutamiseks või omandamiseks eellepingud. Riigihange korraldatakse võistleva dialoogina.

Võistlev dialoog on hankemenetlus, mille korral võib iga huvitatud isik esitada hankemenetluses osalemise taotluse ning hankija peab tema poolt objektiivsete ja mittediskrimineerivate kriteeriumide alusel valitud taotlejatega läbirääkimisi, et välja selgitada üks või mitu kasutusomaduste ja funktsionaalsete nõuete poolest kõige enam tema vajaduste rahuldamiseks sobivat lahendust. Hankija teeb läbirääkimistel osalenud taotlejatele pakkumuse esitamise ettepaneku ja valib välja eduka pakkumuse, lähtudes esialgselt hanketeates või pakkumuse esitamise ettepanekus sätestatud pakkumuste hindamise kriteeriumidest.

Täpsemat infot riigihanke “Avaliku bussiliiniveo korraldamine Saare maakonna II liinigrupile” kohta saab riigihangete registrist (https://riigihanked.riik.ee/) või maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna nõunikult Virge Pihelilt.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077