Autor: Mariliis Pinn • 12. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaid paar protsenti reisijatest kasutab e-registreerimist

Juba kuu aega saavad Estonian Airi kliendid end lennule e-registreerida Estonian Airi kodulehel, kui novembri esimestel nädalatel kasutas e-registreerimise võimalust 2% kõigist reisijatest, siis detsembri esimestel nädalatel on see protsent mõnevõrra tõusnud.

E-piletiga reisijad saavad end internetis Estonian Airi kodulehel registreerida kõikidele Estonian Airi regulaarlendudele, mis algavad Tallinnast, Kuressaarest või Brüsselist, teatas firma.

Lennule registreerimine kodulehel on kiire, lihtne ja mugav, võimaldades valida istekoha, registreerida EuroBonus kaardi ning trükkida pardakaardi.

„Arvestades, et 70% Eesti elanikest kasutab internetti, on e-teenuste kasutajate potentsiaalne hulk väga suur. Samas peame möönma, et enamik reisijaid eelistab endiselt traditsioonilisi teenuseid, kus oluline osa on otsesuhtlusel teenindajaga,“ selgitas Estonian Airi PR direktor Ilona Eskelinen. „Inimesed vajavad uute teenuste proovimisel julgustust. Seepärast abistavad Estonian Airi töötajaid meie kliente Tallinna lennujaamas uute check-in automaatide kasutamisel ja see on toonud märgatavat edu. Lennule registreerimine meie kodulehel on sama lihtne kui pileti broneerimine. Kõik e-registreerimiseks vajalikud tegevused on lihtsalt lahti seletatud, vaja on ainult proovida,“ lisas Eskelinen.

E-registreerimine avatakse vähemalt 12 tundi enne väljalendu ja lõpeb Tallinnas ja Kuressaares 1,5 tundi ning Brüsselis 2 tundi enne väljalendu.

Interneti teel saavad end lennule registreerida nii käsi- kui ka äraantava pagasiga reisijad. Lennujaamas võib internetis lennule registreerunud reisija, kellel on ainult käsipagas, minna otse turvakontrolli, äraantav pagas tuleb aga registreerida pagasi äraandmislauas, mis suletakse 45 minutit enne väljalendu.

Peagi saavad turistiklassi reisijad soovi korral enne pikemat lendu Estonian Airi kodulehelt ka sooja toidu ette tellida.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077