Autor: Mariliis Pinn • 10. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

airBaltic avab täna Tallinnas esinduse

Läti lennufirma airBaltic avab 10.detsembril Tallinnas oma esimese esinduse Eestis.

Kontori avamine on oluline samm lennufirma laienemisplaanides, teatas lennufirma. Väljaspool Lätit asuvad airBalticu kontorid veel Berliinis, Kiievis, Minskis, Moskvas, Sankt Peterburgis, Klaipedas ja Vilniuses.

“Büroo avamine Tallinnas on meie jaoks tähtis samm, sest meie teenuse kasutajate arv Eestis kasvab pidevalt. Lisaks teeb esinduse avamine siinsetele airBalticu klientidele reisimise kordades lihtsamaks, kuna nüüd saab teenuste ja lendude kohta infot otse kesklinnas asuvast kontorist,“ jagas heameelt airBalticu president Bertolt Flick.

Seoses esinduse avamisega pakub airBaltic vaid 12. detsembril alates kell 12.00 spetsiaalseid avamishindu - esimesed 100 piletit Amsterdami, Viini, Berliini, Hamburgi, Düsseldorfi, Münchenisse, Nizzasse, Veneetsiasse, Brüsselisse ja Zürichisse vaid hinnaga 499 krooni (ühe suuna pileti hind, sisaldab kõiki makse).

airBalticu esindusest saab infot nii airBalticu teenuste, piletite kui ka pagasitingimuste kohta, lisaks saab kesklinna kontorist osta ka lennufirma suveniire ning airBalticcard Mobile telefonikaarte. airBaltic asub Tallinnas aadressil Estonia pst. 1/3.

Tallinnast Riiga lendab airBaltic kuus korda päevas ning 37 korda nädalas. Vilniuse ja Tallinna vahel toimub 14 lendu nädalas. Talvisel lennuperioodil pakub lennufirma 46 reisisihtkohta Riiast ning 10 Vilniusest.

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) on 1995. aastal asutatud aktsiaselts. Ettevõtte peamised aktsionärid on Läti riik (52,6%) ja SAS AB (47,2%). airBalticu lennukipargis on hetkel 26 lennukit: kümme Boeing 737-500, kuus Boeing 737-300, kaks Boeing 757-200 ja kaheksa Fokker-50 lennukit. airBaltic pakub otselende kahest Baltikumi pealinnast: Riiast ja Vilniusest. Samuti opereerib airBaltic otselendudega Kaliningradi ja Kopenhaageni, Liepaja ja Hamburgi ning Liepaja ja Kopenhaageni vahel.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077