Autor: Mariliis Pinn • 13. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maanteeinfo: teetööd võivad Harjumaal seisakuid põhjustada

Varahommikul enne kella kuut olid põhi –ja suuremad tugimaanteed valdavalt kuivad. Saaremaal ning Harju, Lääne, Rapla, Järva, Pärnu, Lääne-Viru ja Ida-Viru maakonnas olid teed niisked või märjad, teatas maanteeinfo keskus.

Ilm oli vahelduva pilvisusega, nähtavus hea. Teepinna temperatuurid jäid vahemikku +1,6-st kuni +6 kraadini, õhutemperatuur +5-st kuni +7 kraadini.

Liiklemist võib häirida rannikul ja saartel puhanguti 12-14 m/s puhuv lõuna- ja edelatuul.

 Teetööd

Täna kella 10.00-17.00-ni teostatakse õhuliini remonttöid Imavere-Viljandi-Karksi-Nuia maantee 4.kilomeetril. Kiiruspiirang tööpiirkonnas on 50 km/h. 

Seoses kanalisatsioonitrasside ehitusega jätkuvad asfalteerimistööd Rapla maakonnas Märjamaa alevis Märjamaa-Konuvere maantee esimesel kahel kilomeetril ning Märjamaa-Valgu maantee esimesel kilomeetril. Antud teelõikudel on kiirus piiratud 30 km/h ning üks sõidusuund liiklusele kitsendatud.

Teetruubi ehituseks on täna kella 9.00-12.00-ni liiklusele suletud Võru maakonnas Antsla-Haabsaare maantee viies kilomeeter. Ümbersõit on tähistatud Kaika ja Litsmetsa kaudu. Samal maanteel teostatakse lisaks ka kaevetöid ning tööde tsoonis kehtivad vastavalt vajadusele kiiruspiirangud 30 km/h ja 50 km/h.

Teekatte remonttöid tehakse Harju maakonnas Tallinn-Paldiski maantee 14.kilomeetril Harku-Rannamõisa ristmikul ning Keila-Haapsalu maantee 10.kilomeetril. Tööde piirkonnas on kiirus piiratud 30 km/h, võib esineda liiklusseisakuid.

Soodsate ilmaolude korral jätkuvad teehooldetööd Harju maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Vaida-Aruvalla (km 20-25) lõigul Tallinna-Tartu sõidusuunal. Vajadusel piiratakse tööde tsoonis kiirust kuni 50 km/h. Teel võib olla lahtist killustikku!

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077