30. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

AUTO: uus E, GL, R ja CLK kabriolett

Automedia spioonide teele on jäänud mitmeid uusiMercedeseid. Nagu näiteks uus E-klass, selle vingem E63 AMG versioon, GLi uuendus, CLK kabriolett, ja värsked pildid R-klassist.

Kuigi Mercedes E-klass ja selle võimsam versioon E63 AMG peaksid välja tulema alles kuue kuu pärast, on Automedia spioonid autosid juba korduvalt pildistanud. Autodel on iga korraga vähem maskeeringut, mis tähendab, et vana ja uue mudeli erinevused on järjest selgemad. Mercedes hülgab SBC pidurid, autol saavad olema tavalised pidurid.Mootorivalik on tavaline V6 ja V8, pluss 500hobujõuline 6,3 liitrine V8.

Mercedese suur SUV GL jõudis turule 2006. aastal, võttes aluseks Saksa autotootja mudeli keskmise ea ehkkuus aastat, ootavad spioonid kerget värskenduskuuri juba järgmisel aastal. Piltidelt on näha, et muudatusi ei ole palju. Tundub, et ümber on tehtud tahumised udutuled.

Siin on tõendid, et Mercedes rügab ka CLK kabrioletti ehitades. Auto saab kõva katuse. Automedia kogenud spioonid said aru, et tegu on kabrioletiga, sest C-piilari maskeering oli suur ja ka pagasiluuk on suurem tavapärasest. Auto ehitatakse C-klassi põhjale. Mootori valikus on ka V8.

Nagu Automedia fotodelt paistab, üritab Mercedes värskendada viletsalt müüvat R-klassi mahtuniversaali. USAs pildistatud prototüübil on palju maskeeringut ümber. Kuulujuttude kohaselt hakkab uus R-klass meenutama B-klassi. Automedia hinnangul on R-klass liiga suur, kohmakas ja kütusenäljas ja neid vigu ümberdisainimine ei aita. Spioonid arvavad, et auto oleks kindlasti mittevajalike autode topp kümnes.

picturegallery.d80e23ac-2766-4903-971f-99b4c06df365

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077