25. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merkeli visiit sulgeb tänavaid Tallinna kesklinnas

Seoses Saksamaa liidukantsler Angela Merkeli visiidiga Eestisse on teisipäeval kella 11st kella 17ni Tallinna liikluses piiranguid. Politsei palub antud ajavahemikul sõidukijuhtidel võimalusel vältida liiklemist Tallinna kesklinnas.

Politsei sulgeb teisipäeval, 26. augustil kuni 20 minutiks liikluse mõlemas suunas:

ajavahemikul kell 11.00 kuni 11.45 marsruudil lennujaam – Tartu mnt – Laikmaa tänav – Estonia pst – Kaarli pst - Toompea;

ajavahemikul kell 12.45 kuni 13.30 marsruudil Toompea – Kaarli pst – Pärnu mnt – Narva mnt – Kadriorg;

ajavahemikul kell 15.45 kuni 16.30 marsruudil Kadriorg – Narva mnt – Pronksi – Tartu mnt – lennujaam.

Lisaks on 26. augustil Toompeal sõidukite liikumine piiratud ajavahemikul kella 10.45st kuni 13.00ni.

Põhja Politseiprefektuuri korrakaitseosakonna juhi ülemkomissar Kristian Jaani sõnul sulgeb politsei autokolonni möödumise ajaks liikluse 15ks kuni 20ks minutiks, kuid sujuva liikluse taastumine võib siiski võtta kuni kolmveerand tundi, teatas prefektuur. „Pärast liikluse avamist jäävad politseiametnikud ristmikele reguleerima, et taastada võimalikult kiirelt sujuv liiklus. Panen kõigile liiklejatele südamele, et kindlasti on äärmiselt oluline järgida politseinike korraldusi ning ajutisi liikluskorraldusvahendeid,“ ütles Jaani.

26. augustil alates varahommikust kuni kella 17.00ni piirab politsei ajutiselt parkimist vanalinnas ning kesklinnas. Nimetatud ajavahemikul tuleb sõidukijuhtidel oma sõidukit parkides kindlasti veenduda, et tegemist ei ole ajutise parkimist keelava märgi mõjualaga. Kui sõiduk on pargitud keelava märgi mõjualasse, siis sõiduk teisaldatakse. Teisaldatud sõiduki kohta saab selle omanik informatsiooni politsei lühinumbrilt 110. Ajutised parkimist keelavad liiklusmärgid paigaldatakse juba täna, 25. augusti õhtul.

“Liikluse ümberkorralduste tõttu palume kõigil, kes soovivad kasutada Tallinna lennujaama 26. augustil ajavahemikel kell 10.00-12.00 ning kell 15.30-17.30, arvestada lisanduva ajakuluga ning saabuda lennujaama tavapärasest varem,” ütles Kristian Jaani.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077