5. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rehvimeister: rehviliit manipuleerib kogumisvõrgustiku puudumisega

Rehvimeister AS tegevjuht Toomas Madisson rääkis probleemidest rehviliiduga, et liit manipuleerib sellega, et ettevõttelpuudub rehvide kogumisvõrgustik -kuigi Rehvimeister kogub rohkem rehve kui maale toob.

“Ettevõte oli selle aasta 1. jaanuarini rehviliidu liige, kuna aga eelmisel aastal hakkas ringlema jutt, et liit ei toimi selle nimel, et ausus ja keskkond puhtaks saaks, vaid selle taga onärihuvid,” rääkis Madisson.

Rehviliit on Madissoni sõnul teatud liidu liikmete isiklik äri. “Liit üritab asju ajada nii, et kõike peab nende kaudu ajama. Kõikidele mitte liikmetele olevat liit lubanud keskkonnainspektsiooni kaela saata,” lisas ta.

Madisson märkis, etliidust välja astunud rehviliidu liikmed on andnud vihjeid, et rehviliidu liige saab ka olla siis, kui rehve ei kogutarehviliidu kaudu.

“Me kogume kaks korda rohkem rehve kui toome maale,” ütles tegevjuht ja lisas, et liit manipuleerib sellega, et Rehvimeistril puudub rehvide kogumisvõrgustik ning viitab seaduse rikkumisele. Rehviliidu järgi peabmaakonnasolema üks kogumispunkt.

“Ka keskkonnainspektsioon ütleb, et ei tea kuidas Rehvimeister seadust rikub, kui kogutakse rohkem rehve kui maaletuuakse,” rääkis ta.

“Meil on igas maakonnas koostööpartner ning kui vaja viime rehvid ka kliendi koduõuelt ära - kogu vabariigis,” ütles ta ning lisas, et kliendi arvetele lisatakse kalähima kogumispunkti kontaktid. "Seaduse järgi peab50 km raadiuses olema kogumispunkt," ütles Madisson ja märkis, et sellega üritab rehviliitkaikaid kodaraisse loopida.

“Oleme teiste maaletoojate rehve kokku kogunud ja ära viinud ning võiksime esitada rehviliidule arve,” ütles Madisson. “Nii kaua kui prügiettevõtted utiliseerivad rehve, pole liitu vaja,” märkis ta.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077