23. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hiina autotootja trügib Eesti turule

Brilliance'i sõidukite maaletooja Balti riikides Brilliance Motors OÜ esitleb automessil Tallinn Motorshow 2008 uusi mudeleid, mis kõik jõuavad müügile selle aasta jooksul – tippmudel BS6, sportlik pereauto BS4 ja linnakupee BC3.

Tallinn Motorshow on ühtlasi esimene väljapanek Baltikumis, kusHiina autotootjaBrilliance teatab avalikult oma turuletulekust Eestis, Lätis ja Leedus, teatas firma.

Brilliance Motors OÜ tegevdirektor Jaanus Nieländer ütles, et Brilliance'i näol on tegemist uue automargiga, mis ühendab rahvusvahelise tehnoloogiaarenduse, maineka Itaalia disaini ja Hiina kõrgetasemelised tootmismeetodid. „Brilliance on automaailma uus tegija, kellel on õnnestunud väga lühikese ajaga rajada üle-euroopaline maaletoojate ja edasimüüjate võrk. Brilliance'i mudelid on elegantsed, mugavad ja turvalised ning oma kvaliteeditaseme juures väga hea hinnaga,“ lausus Nieländer.

Brilliance esitleb automessil kolme sel aastal müügile jõudvat mudelit: oma tippmudelit BS6, sportlikku kompaktklassi sedaani BS4 ja linnakupeed BC3. Kohe tuleb müügile keskklassi sedaan BS6,hilissügisel tulevad müügile ka BS4 ja BC3.

Brilliance Motors OÜ, mis kuulub aktsiaseltsile United Motors, sõlmis Brilliance'i ametliku maaletooja lepingu firmaga HSO Motors Europe 2007. aasta suvel. Brilliance Motors OÜ sai õigused tegeleda Brilliance’iedasi müüakõigis kolmes Balti riigis. Esimesed edasimüüja lepingud on juba sõlmitud: Tallinnas hakkab Brilliance'i müügi, hoolduse, garantii ja varuaosadega tegelema Auser Auto AS, Pärnus ja Kohtla-Järvel võtab diileri kohustused AS United Motors. Läbirääkimised käivad diilerlepingute sõlmimiseks ka Lätis ja Leedus.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077