16. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Korraldaja: logistikamessi ettevalmistusaeg jäi napiks

Logistikamessi korraldaja ja Eesti Expo projektijuht Elys Tsupsman kommenteeris messi edasilükkumist, et väliseksponentide ettevalmistusperiood oli liiga lühike ja korralduse kvaliteedis ei tahetud järeleandmisi teha.

Tsupsman ütles, et mess oleks pidanud toimuma 9.-10. maini. „Edasilükkumise põhjuseks on asjaolu, et messi ettevalmistusperiood on osutunud väliseksponentide jaoks liiga lühikeseks, seetõttu ei pea me õigeks korralduse kvaliteedis järeleandmisi teha,“ lisas ta.

Tsupsman tunnistas, et edasilükkamise otsuse tegid nadsel esmaspäeval. „Ettevalmistused algasid möödunud aasta lõpus. Tehtud kulutused on suhteliselt suured,“ lisas ta.

Eesti Expo korraldab seda messi esimest korda ning projektijuhi sõnul on eksponente registreerunud messile üle kolmekümne.

„Ettevõtete esindajaid on teavitatud messi edasilükkumisest, paljudega on juba sõlmitud kokkulepped sügiseks,“ lisas ta.

Konkurentide poolt tühja koha täitmist kommenteeris Tsupsman, et meil on vabaturumajandus, kätt kellelegi ette panna ei saa. „Siiski oleme eelisolukorras, kuna suur hulk eeltööst on tehtud.“

Tsupsman lisas, et enamik ettevõtteid on väga mõistvad ja soovivad osaleda 13.-14. novembril toimuval messil. „Mõjust messi mainele oleks õige aeg rääkida pärast sügisest üritust, aga arvan, et mainet oleks kahjustanud pigem kevadine pooltühi messisaal,“ arvas korraldaja.

„Logistika 2008” on selle sajandi esimene logistikamess, mille eesmärgiks on tuua kokku ühe katuse alla Euroopa ja kohalikud logistikaettevõtted, täita tühikud logistika maastikul ning panna aluse järjepidevale traditsioonile, teatab messi pressiteade.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077