9. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ergo annab kindlustatuile ka autoabi

Alates aprillist pakub ERGO oma kaskokindlustuse klientidele tasuta autoabi teenust, millega saab kindlustatu autoga Eestis, Lätis ja Leedus teele jäädes igakülgset abi.

Teenus laienes automaatselt kõigile senistele kaskokindlustust omavatele sõidu- ja pakiautodele ning lisandub ka uue lepingu sõlmijatele, teatas ettevõte.

Juhatuse liige Marek Zaceki sõnul koondab ERGO Autoabi kõikide turul olemasolevate autoabi-teenuste head omadused, kuid annab märkimisväärse lisaväärtuse selle näol, et on autojuhi jaoks tasuta. „Enam ei pea hätta sattunud autoomanik sõltuma tasuta abi saamisel sellest, kas tal on „õige” automark ja ehitusaasta või kas on ikka tegemist kindlustusjuhtumiga. Piisab omada vaid ERGO kaskopoliisi ning abi saabubki tasuta,” lausus Zacek.

Teenuse peamise sihtrühmana näeb ERGO 3-10aastaseid sõidu- ja pakiautosid, millel tehasegarantii on juba lõppenud, kuid mis on jätkuvalt aktiivses kasutuses. „3-5aastaste autode hulk on viimastel aastatel kasvanud 20%, mis näitab, et teenusevajajaid lisandub tõusvas tempos,” nentis Zacek.

Kaskokindlustuse uuenduse on ERGO välja töötanud eesmärgiga eristuda turul selgelt teistest kaskokindlustustest ning pakkuda kliendile kindlat eelist kindlustunde ja abi näol teel ettetulevates ootamatutes olukordades. „ERGO autoabi aitab nii rehvi purunemise, bensiini lõppemise, tehniliste rikete kui ka liivasele teele kinnijäämise korral. Me ei sea tasuta abistamisel piiranguks, et tegemist peab olema just avariiga. Purunenud rehv või tehniline rike tekitab puhkusereisile minevale perele sama palju meelehärmi,” leidis Zacek.

Zaceki hinnangul on autoabi teenus üheks märgiks sellest, et kindlustussektor liigub toodete pakkumiselt teenuse pakkumisele, kus kahjude rahalise hüvitamise kõrval pakutakse lisaks reaalset abi sõitutakistavate olukordadega toimetulemiseks. „Kasko kasvuruumiks on lisateenuste ja võtmed-kätte lahenduste pakkumine. Kindlustuse tulevik on autokindlustus, mis hõlmab nii autokasutajate elukindlustuse kui reisikindlustuse,” prognoosis Zacek.

ERGO pakub autoabi teenust koostöös Roheline Laine OÜga, kes on autoabi turul tegutsenud üle viie aasta. Autoabi teenuse osutamiseks on Rohelisel Lainelolemas oma operatiivsõidukite autopark ja kaasaegne juhtimiskeskus.„Kui midagi ootamatut juhtub, siis on autojuht reeglina hädas, seetõttu keskendume kiire ja reaalse abi pakkumisele, et juhi igapäevatoimetused saaks jätkuda,” lausus Rohelise Laine juhataja Arno Ilves.

ERGO Kindlustus AS on Eesti juhtivaid kahjukindlustusseltse, millel on Eesti kindlustusseltside seas kõige laiem müügivõrk. ERGO teenindab Eestis üle 100000 kliendi, olles kahjukindlustusturul suuruselt teine selts. ERGO Kindlustus kuulub Saksamaa suuruselt teise ERGO Kindlustusgruppi, mis teenindab enam kui 33 miljonit klienti 25 riigis.

Roheline Laine OÜ tegutseb 2002. aastast, pakkudes sõidukiomanikele kahjukäsitluse ja 24h hädaabi teenuseid. Eestis teenindatakse rohkem kui40000 sõidukiomanikku. Ettevõttel on filiaalid ka Lätis ja Leedus. Selle aasta algusest on võetud kasutusele uus rahvusvaheline kaubamärk Green Wave.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077