4. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tulekul Eesti ajaloo võimsaim autonäitus

Tallinnas Rocca Al Mare messikeskuses pannakse püsti ajaloo suurim autode ekspositsioon - 20 000 ruutmeetril laiuv sisemessi pind mahutab ühtekokku üle poole tuhande auto ligi sajalt eksponendilt ning toob külastajateni pea 40 esmaesitlust.

Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Eesti Liit (AMTEL) koostöös Orangetime Expo OÜga lubavad, et Tallinn Motorshow 2008 astub jõulisi samme jõudmaks Euroopa suurte autonäituste tasemele.

AMTELi juhatuse esimehe Jaak Uudla sõnul on autonäituse korraldamisel hea kvaliteedi hoidmine autotootjate tsunfti auküsimus ning investeeritakse nii näituse õnnestumisse, kui ka selle järjepidevusse pikemalt.

Juhatuse liikme Arno Sillati arvates kippusid seni korraldatud autonäitused elule jalgu jääma ning AMTEL oli sunnitud uue partneri leidmiseks mujale vaatama. Käed otsustati lüüa Orangetime Expoga, mille meeskonnal on auto- ja motomesside korraldamise pikaajaline kogemus ja ka perspektiivikas tulevikuvisioon.

Uudla sõnul on hea koostöö viinud ka selleni, et AMTEL kuulub sellest kevadest Rahvusvahelise Mootorsõidukite Tootjate Organisatsiooni (OICA) ridadesse ning sellest lähtuvalt on ka Tallinn Motorshow 2008 OICA näituste ametlikus nimekirjas.

Messi tegevkorraldaja Hardi Kinnas on autonäituse edus kindel, külastajaid oodatakse kuni 60 000. "Oleme korraldamisega graafikus, ajutised messihallid saabuvad Eestisse Hollandist 18 treileriga juba järgmisel nädalal. Ka toovad autofirmad messile päris mitu suurt glamuurset stendi rahvusvahelistelt näitustelt. Tallinn Motorshow 2008 haare on lai - esmaesitlused, ideeautod, rohelised sõidukid, pereautod, luksusmasinad, veoautod, haagissuvilad ja palju muud. Eksklusiivne väljapanek on ka World Rally Team Estonia autodest, mis tavakodanikele on seni kättesaamatuks jäänud," rääkis Kinnas.

* Automess Tallinn Motoshow 23.-27.04 Saku Suurhallis, CoralClubi tennisehallides ja ajutistes ehitatud paviljonides halli ümbruses.

* avatud K 12-15 (press), 15-20 (vip); N, R 12-20; L 10-19; P 10-16* piletid eelmüügist kõik päevad 110 kr, perepilet 220 kr; kohapeal N, R 110 kr, perepilet 220, L, P 130 kr, perepilet 280 kr

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077