4. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

flyLAL tõusis Leedu lennundusturu liidriks

Leedu lennukompanii flyLAL vedas märtsikuu jooksul Leedu lennundusettevõtetest kõige enam reisijaid, tõustes sellega riigi lennundusturu liidriks. Ettevõte on reisijateveo liider ka Tallinna-Vilniuse lennuliinil.

FlyLALi tegevjuhi Tadas Puksta sõnul on ettevõte saavutanud endale seatud eesmärgi olla kohalik turuliider, teatas ettevõte. „Märtsikuus vedasid meie lennukid 33,5 protsenti kõigist Vilniuse lennujaama läbinud reisijatest.Oleme veendunud, et suvine lennugraafik, mille raames teeme mitmeid sooduspakkumisi ning lisame oma lennugraafikusse uusi sihtkohti, toob meile reisijaid veelgi juurde,” rääkis Puksta.

Tema sõnul vedas ettevõte 2008. aasta jaanuaris 36 protsenti rohkem reisijaid kui möödunud aasta esimese kuu jooksul. Veebruaris kasvas reisijate arv juba 46 protsendi võrra ning märtsis 50 protsenti.

Leedu lennukompanii flyLAL soovib 2008. aasta jooksul saada Leedu lennundusturu liidriks, olles Baltimaade kõige kiiremini kasvav lennuliin. Ettevõte kavatseb tänavu suurendada oma lennukiparki 100 protsendi võrra, investeerides arengusse pool miljardit litti.

2008. aasta jooksul prognoosib ettevõte võrreldes 2007. aastaga kahekordset reisijate arvu kasvu, vedades Euroopa erinevatesse sihtpunktidesse kokku ligi miljon reisijat.

Leedu lennukompanii flyLALi põhilisteks tegevusvaldkondadeks on reisijateveod. Ettevõte opereerib nii otse- kui ka tšarterlendudega. FlyLAL pakub Vilniuse kaudu lende 21 erinevasse sihtkohta Lääne- ja Ida-Euroopas. Tallinnast ja Riiast väljuvaid lende opereeritakse läbi Vilniuse. Koostöös partnerettevõtetega pakub flyLAL lende enam kui 200 erinevasse linna.

Ettevõtte lennukiparki kuulub hetkel 15 lennukit: 6 Boeing 737-500, 3 Boeing 737-300, 5 Saab 2000. Alates maikuust hakatakse reisijaid vedama ka lennukiga Boeing 757-200.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077