27. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FlyLAL kasvatas aastaga reisijate arvu 50%

Leedu lennukompanii flyLAL suurendas märtsiks oma reisijate arvu võrreldes eelmise aasta sama perioodiga 50 protsenti. Juulikuuks prognoosib ettevõte 100protsendilist piletimüügi kasvu.

FlyLALi tegevjuhi Tadas Puksta sõnul on esimese kvartali tulemuste ja praeguste kasvutendentside alusel ettevõttel põhjust arvata, et juba käesoleva aasta juulis kasutab flyLALi teenuseid kaks korda rohkem reisijaid kui eelmise aasta samal perioodil, vahendas ettevõte. „Näeme juba täna, et meie suvine lennugraafik, mis pakub senisest enam erinevaid lende ja soodsaid hindu, toob meile palju kliente,” rääkis Puksta.

Tema sõnul vedas ettevõte 2008. aasta jaanuaris 36 protsenti rohkem reisijaid kui möödunud aasta esimese kuu jooksul. Veebruaris kasvas reisijate arv juba 46 protsendi võrra. Märtsis ootab ettevõte aga 50 protsendi suurust reisijate arvu kasvu ning juulikuuks loodetakse reisijate arvu kasvatada juba 110 protsendi võrra.

FlyLAL on oluliselt suurendanud ka Vilniusest väljuvate lendude arvu. Jaanuaris suurendati reiside tihedust võrreldes eelmise aasta samade perioodidega 25 ning veebruaris 35 protsendi võrra. Märtsis prognoositav väljuvate lendude arvu kasv on 24 protsenti (eelmise aasta märtsis tehtud 323 lennu asemel 402 lendu).

„Kui märtsi lõpuks kasvatame oma klientide arvu 50 protsenti, kuid väljumiste arvu vaid 24 protsendi võrra, siis näitab see eelkõige asjaolu, et oleme ettevõtte tegevust efektiivsemaks muutnud. Seetõttu võime öelda, et oleme oma soodsate pakkumistega julgustanud kliente kasutama just neile kõige mugavamaid lennuvõimalusi,” lisas Puksta.

Leedu lennukompanii flyLAL soovib 2008. aasta jooksul saada Leedu lennundusturu liidriks, olles Baltimaade kõige kiiremini kasvav lennuliin. Ettevõte kavatseb tänavu suurendada oma lennukiparki 100 protsendi võrra, investeerides arengusse pool miljardit litti.

2008. aasta jooksul prognoosib ettevõte võrreldes 2007. aastaga kahekordset reisijate arvu kasvu, vedades Euroopa erinevatesse sihtpunktidesse kokku ligi miljon reisijat.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077