14. veebruar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leedu lennufirma soovitab Läti kolleegil hindu alandada

AirBalticu juht Bertolt Martin Flick sai täna kirjaLeedu lennifirmaltflyLAL Grupi directorilt Linas Dovydenaselt, milles palutakse Läti ettevõttel võtta arvesse turu vajadusi ning vähendada Leedu lennufirma flyLAL eeskujul piletihindu.

FlyLAL Grupi direktor Linas Dovydenas väidab kirjas, et tema arvates on flyLALi ja Air Balticu vaheline konkurents kasuks nii klientidele kui ka Lätile ja Leedule ning lennundusele üldiselt, teatas Leedu lennufirma.

“Kõige tähtsamaks pean asjaolu, et nii Läti kui Leedu reisijatele pakutakse rohkem võimalusi maailma nägemiseks – nad saavad erinevates suundades tihedamini ja soodsamalt. Lisaks sellele teenivad täiendavat tulu ka mõlemad riigid,” kirjutas Dovydenas.

FlyLAL Grupi direktor informeeris AirBalticu juhti asjaolust, et kui ettevõte teatas kavast pakkuda 2008. aasta aprillist Läti elanikele flyLALi teenuseid senisest odavamalt, satuti korraga suure hulga lennata soovivate klientide huviorbiiti.

“Soovin selle kirjaga Teie tähelepanu ühele olulisele aspektile juhtida. Olles analüüsinud turul eksisteerivaid hinnapakkumisi, täheldasime, et teatud juhtudel on ka AirBalticu hinnad Riias väljumise puhul kallimad kui Vilniusest väljumisel. Samas on hinnad kõigil juhtudel kallimad kui flyLALi hinnad,” rõhutas flyLALi direktor.

“AirBalticu lend Brüsselist Riiga on 42,5 protsenti kallim kui lend, mis väljub Vilniusest. Hind on 98 protsenti kallim kui flyLALi pakutav hind väljumisega Vilniusest. FlyLALi ja Air Balticu pakkumiste tegelik hinnavahe on veelgi suurem, sest lisate pileti maksumusele ka pagasimaksu,” väidetakse kirjas.

Dovydenas teatel soovitas flyLAL Grupp tulenevalt asjaolust, et ettevõte Riias väga suure huvi osaliseks sai, ka AirBalticul pöörata rohkem tähelepanu klientide vajadustele ning vähendada võimalusel ka hindu. “Hoolime mõlema riigi reisijatest ning sellest tulenevalt oleme alati valmis pakkuma veelgi madalamaid hindu, kui me seni teinud oleme,” kirjutas Dovydenas oma kirjas.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077