22. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mansoni kontsert toob Saku Suurhalli 9000 inimest

Täna õhtul kella poole kaheksast algavMarilyn Mansoni kontsert meelitab Saku Suurhalli 9000 inimest, muusikahuvilistel ning möödasõitjatel tuleb arvestada liiklusummikutega.

Ameerika šokirokkar Marilyn Mansoni Eesti kontserdi pressiesindaja Ilja Judeikin ütles aripaev.ee-le, et täna õhtuks on Saku Suurhalli oodata 9000 kontserdikülastajat. Peaaegu kõik piletid osteti eelmüügist ära.

"Ütleks, et peaaegu kõik (piletid - toim.) ostetieelmüügist,kui palju ukse peal ostetakse,seda annab öelda ainult siis, kui kontsert algab," rääkis Judeikin."Kuid tänakella 12st oli eelmüügist vaid mõnisada istekohta saadaval."

Judeikini sõnul jääb Marilyn Mansoni Eesti kontserdi eelarve samasse suurusjärku nagu igaA-klassi staari puhul ehk ulatub miljonitesse kroonidesse. Tänane ülesastumine on Mansoni maailmatuuuri 94. ja ka lõpukontsert.

Judeikin kinnitas, et võrreldes mõne lembelauliku suurkontserdiga šokirokkari kontserdi tarvis täiendavaid turvameetmeid kasutusele ei võetud. "Midagi erilist teiste kontsertidega võrreldes ette ei võeta," ütles ta. "Iga kontserdi puhul kehtestatakse meil väga tõsised turvameetmed, sestrahvaarv on ju suur."

Nagu iga suurürituse puhul, võivad katäna kontserdipaiga ümbruses tekkida liiklusummikud. "On võimalik, et Saku Suurhalli ümbruses tekivad liiklusummikud. Muudatusi liikluses ei tule,kuid külastajad peavad kindlasti suure rahvamassiga arvestama," märkis Judeikin.

Saku Suurhalli uksed avatakse kontserdikülalistelekell 18.Show ise algab 19.30.

Marilyn Manson, tema bänd ja mänedžment lendasid Eestisse eralennukuga ja saabusid siia eile pärastlõunal. Eile alustatiSaku Suurhallis ka kontserdi ettevalmistustöödega. Täna hommikul pandiüles Soomest laevaga saabunud heli- ja valgustehnika.

Tallinna kontserdiga lõpetab Manson omamaailmaturnee «Rape Of World». Samas on kontsertka ainsaks Mansoni showks Baltimaades. Skandaalset artistisoojendab täna Soome alternatiivrokk-bänd Lapko.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077