12. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mullikas tekitas segaduse hommikuses liikluses

Hommikul tööle sõites märkas Põhja politseiprefektuuri töötaja sõiduteel Jälgimäe poolt linna suunas mööda eraldusriba liikuvat mullikakarja.

Politseinik võttis ühendust juhtimiskeskusega ja jäi mullikakarja kõrvale sõitma, püüdes takistada karjal teele sattumist ja liiklejatele ohutuledega ohust märku anda, teatas prefektuur. Sellest hoolimata ei pannud üks sõidukijuht mullikakarja tähele ja sõitis 8.05 paiku mullikatele otsa. Kokkupõrke tagajärjel sai üks mullikas surma ja vähemalt kaks vigastada. Inimesed õnnetuses kannatada ei saanud. Sündmuspaigale kutsuti veterinaar, kes vaatab loomade vigastused üle.

Praeguseks hetkeks on sündmuskohale jõudnud ka loomakarja omanik, kes organiseerib loomade äravedu. Liiklus on häiritud ühel sõidurajal.

Sündmuste keskele sattus ka Äripäeva töötaja. Tema kirjeldas nähtut järgnevalt: "Eriti kurioosne oli see, kui politsei trahvis samal ajal liikluseeskirjade rikkujat, kui autojuhid, tavakodanikud, päästsid sealsamas loomakarja, püüdes teha inimeste keti ja loomi teelt ära juhtida. Vahetult enne oli ka üks auto ühele vasikale otsa sõitnud, aga liikluspolitseid see ei kõigutanud, tema ikka tegeles oma trahvimisprotsessiga edasi."

Nimelt seikles mullikakari Tallinn-Pärnu maantee rohelisel eraldusribal. Mõned neist üritasid teed ületada ja üks sai kahjuks löögi autolt. Inimesed moodustusid inimketi ümber mullikate, et nad ei saaks rohkem autod vahele joosta. Samas politsei ei teinud midagi märgatavat, et liiklust peatada. Esimesi sündmuskohale ruttavaid politsei abivägesid märkas Äripäeva töötaja alles siis kui jõudis Pääskülla.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077