14. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaks näitust võib siiski tõeks saada

Eelmise autonäituse korraldajad pole enam ühes paadis, vaid korraldavad eraldi üritusi. AMTELi teadaande kohaselt toimub nende peakorraldamisel autonäitus Tallinn Motorshow 2008 23.-27. aprillini Rocca al Mare messikeskuses.

Samuti teatas AMTEL, et tänase seisuga on praktiliselt kogu ekspositsioonipind välja müüdud ning korraldajad teevad pingutusi täiendavate pindade kasutuselevõtuks, kirjutas Äripäev.

Osalemiskokkulepped on sõlmitud järgmiste automarkidega: BMW, Mini, Brilliance, Mercedes Benz, Jeep, Chrysler, Dodge, Mitsubishi, Subaru, Kia, Hyundai, Suzuki, Seat, Nissan, Cadillac, Saab, Corvette, Hummer, Toyota, Lexus, Land Rover, Mazda, Honda, MAN, Scania, Fiat, Alfa-Romeo, Renault, Opel ja Chevrolet.

AMTELi juhatuse esimees Jaak Uudla: "Tänaseks on selge, et kevadel tehtud otsus korraldada näitus Rocca al Mares on olnud õige. Autofirmad soovisid saada rohkem kvaliteetset ekspositsioonipinda ning kliendikeskset suhtumist."

Samal ajal käib ka aktiivselt Motorex 2008 ettevalmistus. Motorex 2008 projektijuht Raul Sepp: "Eesti Näitused on teinud juba mitmeid investeeringuid ja ettevalmistusi järgmise aasta messi korraldamiseks.

Telkide asemel ehitab Eesti Näitused üles kaks uut ajutist halli, mis peaks rahuldama ka kõige nõudlikuma kliendi soove."

Parkimisprobleemide lahendamiseks on sõlmitud kokkulepe Tallinna lauluväljakuga. Koostööd tehakse ka Tallinna linnavalitsusega ning pannakse käima nii Viimsi-kui ka kesklinnasuunalised Park&Drive'i liinibussid. Tänaseks on Motorexi meeskonnal kokkulepped juba mitme maaletoojaga ning majandusministeeriumi ja Tallinna linnavalitsusega. Järgmise aasta Motorexil näeb väidetavalt hulgaliselt uudismudeleid, uusi tehnikasaavutusi ning põnevat ülevaadet kohaliku autotööstuse arengust.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077