28. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hyundai i30 nüüd müügil ka Eestis

Septembri lõpus jõudis Eestis müügile uus Hyundai i30, millega saab tutvuda Hyundai volitatud edasimüüjate Korea Auto ja Topauto müügisalongides üle Eesti.

Hyundai i30 on tõeline pereauto, millega on mugav sõita nii linnas kui ka maanteel. Moodne disain ja stiilsus, head sõiduomadused ja mugav ning praktiline salong - need on märksõnad, mis iseloomustavad uut Hyundai i30 kõige paremini, teatas Hyundai Motor Baltic. Hyundai i30 on esimene auto, mis on disainitud Hyundai tehnoloogiakeskuses Saksamaal Rüsselsheimis spetsiaalselt Euroopa turu nõudmisi silmas pidades.

Andres Pettai, Korea Auto juhatuse liige: „See aeg, mil Hyundai autode peamiseks väärtuseks oli nende madal hind, on saanud juba kaugeks ajalooks. Hyundai i30 on suurepäraseks näiteks Hyundai tulevikufilosoofiast – Hyundai on kaasaegne, kvaliteetne, elegantne ja samas praktiline auto. Hyundai i30 edukus teistes Euroopa riikides lubab ennustada sellele mudelile suurt edu ka Eestis. Loodetavasti jõuavad veel selle aasta jooksul lõpus Eesti turule ka diiselmootori ja automaatkäigukastiga Hyundai i30 mudelid. Oleme kindlad, et eesti kliendid ootavad ka selliseid mudelivariante.”

Erkki Ots, Topauto müügidirektor: „Hyundai i30 näitab ilmekalt, et auto ei pea olema mõõtmetelt suur, et olla avar ja ruumikas ja samuti ei pea auto olema väga kallis, et olla mugav ja elegantne. Olen täheldanud, et Hyundai i30 salong on igati kooskõlas 21. sajandi nõuetega - i30 on tõeline autojuhi auto oma LCD-näidikute, neljas suunas seatava rooli, head külgtuge pakkuvate sportlike istmete ja optimaalse käigukangi asendiga. Osadel mudelitel on olemas USB ja i-podi ühenduse võimalused. Ja veel - Hyundai i30 võib õigusega olla uhke oma mugava sõitjateruumi ja avara pagasiruumi üle.”

Eestis on hetkel müügil Hyundai i30 kahte tüüpi DOHC bensiinimootoriga (1,4 l ja 1,6 l) ja kahte tüüpi CRDi diiselmootoriga (1,6 l ja 2 l). Hinnad algavad 199 900 kroonist, kallimad i30 maksavad 279 900 krooni.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077