5. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ragn-Sells: maksame prügivedajale kuni 30 000 krooni kuus

Jäätmekäitlusfirma Ragn-Sells hakkas alates septembrist maksma prügiveo autojuhtidele kuni 30% tulemustasu, mis võimaldab autojuhtidel teenida kuni 30 000 krooni suurust kuupalka.

"Autojuhtide põud on leevendumas ning tänu uuele tulemuspalga süsteemile on praegu tekkinud olukord, kus meil on rohkem töösoovijaid kui pakutavaid töökohti," rääkis Ragn-Sells AS-i ärijuht Agu Remmelg teates. Ta lisas, et kuigi prügiveo autojuhi töö on füüsiliselt raske, on sellel tubli töömehe jaoks palju eeliseid – kindel töö ettemääratud graafiku alusel ning hea palk.

Tulemustasu saamise eelduseks on ettevõtte püstitatud kriteeriumide täitmine. Sealhulgas arvestatakse, kas klientidel või kontoritöötajatel on autojuhi kohta kaebusi, või on teda kiidetud, kas töö on tehtud õigeaegselt, kas auto ja autojuht on puhtad ja korras, kas avariijuhtumid puuduvad. Tulemustasu arvutamise aluseks on väljateenitud tükitöö tasu, millest on võimalik väga hea töö korral saada kuni 30% lisatasu. Tulemustasu ei saa katseajal ja kehtiva distsiplinaarkaristuse olemasolul.

”Tulemustasu süsteem puudutab kõiki Ragn-Sellsi autojuhte ja laadijaid - 115 inimest üle Eesti,” selgitas Remmelg.

Lähtuvalt parimate töötajate väljateenitud tükitasudest on võimalik juurde teenida kuni ca 5000 kr tulemustasu. Kuupalkade absoluutsummad võivad tänu tulemustasudele olla väga erinevad: laadijatel alates 10 000 kuni 15 000 krooni (bruto) ja autojuhtidel alates 15 000 kuni 28 000 krooni (bruto). Ületundide tegemise korral võivad summad veelgi suureneda.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077